Xurmirac Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Ocak 2015 Mesajlar 1.768 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600X | RX6700XT Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2015 #31 Silinen üye dedi: Şu şekilde, çok teşekkürler.Eki Görüntüle 82458 Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun tekrar. Anakartta anlaşamadık ama bütçe bu kadarına yetiyor demek ki yapacak bir şey yok
Silinen üye dedi: Şu şekilde, çok teşekkürler.Eki Görüntüle 82458 Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun tekrar. Anakartta anlaşamadık ama bütçe bu kadarına yetiyor demek ki yapacak bir şey yok
N nehir76 Ziyaretçi 30 Haziran 2015 #32 Xurmirac dedi: Hayırlı olsun tekrar. Anakartta anlaşamadık ama bütçe bu kadarına yetiyor demek ki yapacak bir şey yok Genişletmek için tıkla... Aynen, bütçeyi aştım bile. Teşekkürler tekrardan.
Xurmirac dedi: Hayırlı olsun tekrar. Anakartta anlaşamadık ama bütçe bu kadarına yetiyor demek ki yapacak bir şey yok Genişletmek için tıkla... Aynen, bütçeyi aştım bile. Teşekkürler tekrardan.
Xurmirac Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Ocak 2015 Mesajlar 1.768 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600X | RX6700XT Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2015 #33 Silinen üye dedi: Aynen, bütçeyi aştım bile. Teşekkürler tekrardan. Genişletmek için tıkla... Bol mavi ekransız günler
Silinen üye dedi: Aynen, bütçeyi aştım bile. Teşekkürler tekrardan. Genişletmek için tıkla... Bol mavi ekransız günler
N nehir76 Ziyaretçi 30 Haziran 2015 #34 Xurmirac dedi: Bol mavi ekransız günler Genişletmek için tıkla... Sağolasın.
E enesins Hectopat Katılım 22 Haziran 2015 Mesajlar 149 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2015 #35 Sinerji'den emin misiniz ? Fiyatlar çok uygun ve çok şikayet var. Neyse içinize kurt düşürmeyeyim. Sistem gelince konu açıp beni etiketler misiniz?
Sinerji'den emin misiniz ? Fiyatlar çok uygun ve çok şikayet var. Neyse içinize kurt düşürmeyeyim. Sistem gelince konu açıp beni etiketler misiniz?