34.000'e Excalibur laptop alınır mı?

safaklora

Hectopat
Daha fazla  
iPhone 15 Pro Max yurt dışı cihazım var takas düşünüyorum. Yüzde yüz pil çiziksiz sizce takas mantıklı mı?

Dosya Ekleri

• IMG_3219.jpeg
    IMG_3219.jpeg
    104,5 KB · Görüntüleme: 34
Alınmaz, tam bütçe nedir?
Hocam merhabalar İphone ile takas edeceğim nakit değil. Başka bir teklif geldi sizce İphone 15 Pro Max 256 GB YD cihaz ile bu takas yapılır mı?

Hocam merhabalar İphone ile takas edeceğim nakit değil. Başka bir teklif geldi sizce İphone 15 Pro Max 256 GB YD cihaz ile bu takas yapılır mı?

Sadece LoL oynuyorum HWİD Ban yediğim için laptop almak istedim.

Tulpar T7 V20.7.2 17,3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook​

Sadece LoL oynuyorum HWİD Ban yediğim için laptop almak istedim.

Hocam merhaba iPhone ile takas edeceğim nakit değil. Başka bir teklif geldi sizce iPhone 15 Pro Max 256 GB yurt dışı cihaz ile bu takas yapılır mı?

Hocam merhaba iPhone ile takas edeceğim nakit değil. Başka bir teklif geldi sizce iPhone 15 Pro Max 256 GB yurt dışı cihaz ile bu takas yapılır mı?

Sadece LoL oynuyorum HWID Ban yediğim için laptop almak istedim.

Telefonu satmak isteseniz kaça satarsınız? Telefon piyasasını bilmiyorum.

Hocam alıcı bulmakta zorlanıyorum hatay gibi bir yerde kimsede para yok resmen o yüzden sormak istediğim şu o bilgisayara 35bin tl değer mi telefon değeri o aralarda.

i7-12650H RTX4060 Lol oynamak için çok bile yani ben sadece monitöre bağlayıp lol oynayacağım.

Amd ye karşı bir ön yargım var intelcilerdenim :D

Yeni konular

Geri
Yukarı