Yukarıda da belirttiğim gibi 34K bütçem var ve uzun zamandır bir PC toplama hayalim vardı onu gerçekleştireceğim, bilgisayar toplamadan pek anlamam ve birilerinden öneri almam lazım, her oyunda yüksek FPS aldıracak bir PC toplamam lazım. Almam gereken donanımları ve nereden almam gerektiğini yazarsanız çok sevinirim.
Anakarta gereksiz para verme yeterli olanı tak. Ekran kartı güç pinleriyle güç kaynağının pinleri uyumlu olsun. Ramlarının MHz değerleri anakartla aynı olsun. İşlemcin ekran kartın darboğaz yapmasın. Kasanın aydınlatmasının açma kapama düğmesi olsun. Her parçanın en ucuzunu farklı yerlerden al kendin kur. Bazen bazı sitelerde kurulmuş sistemler daha ucuz olabiliyor bunun olayını çözemedim ama ucuz sistem yakalarsan alabilirsin tabii iyi araştırmış olmalısın. Bunlara dikkat ederek sistemini kur.
@584297 hocam konu açamadığım için buraya yazıyorum. Bende benzer bütçede sistem almak istiyorum önerdiğiniz bütçede şöyle bir özelleştirme yaptım sizce bu fiyata alınır mı? Elimde sistemim yok en az 1-1.5 yıl idare etsin istiyorum ve şu monitörü almak istiyorum yanına sıkıntı yaşamadan kullanır mıyım?
En ucuz AOC 24G4X 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 24G4X 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
@584297 hocam konu açamadığım için buraya yazıyorum. Bende benzer bütçede sistem almak istiyorum önerdiğiniz bütçede şöyle bir özelleştirme yaptım sizce bu fiyata alınır mı? Elimde sistemim yok en az 1-1.5 yıl idare etsin istiyorum ve şu monitörü almak istiyorum yanına sıkıntı yaşamadan kullanır mıyım?
En ucuz AOC 24G4X 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 24G4X 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Hocam monitörü dikkate alacağım ama sistemde karar kıldım artık seneye kadar en kötü bu sistemi alıp kullanacağım sistemim olmadığı için. Teşekkür ederim yorumların için.
Hocam monitörü dikkate alacağım ama sistemde karar kıldım artık seneye kadar en kötü bu sistemi alıp kullanacağım sistemim olmadığı için. Teşekkür ederim yorumların için.