34 bin TL'ye RTX 5060 sistem alınır mı?

Bu bütçelerde önerebileceğiniz daha dengeli bir sistem var mı hocam?

Hocam RAM fiyatlari uctu. 1-2 hafta oncesine kadar o paraya DDR5 guzel bir sistem dizerken şu an DDR4 var sadece. Bu bütçe araliginda 5060 ile sadece DDR4 sistemler var. Ekran kartindan kisip 5050 alarak butceye yakin DDR5 sistemler de bakabilirsiniz.
Bütçe ufak cikiyorsa bu var:

Hocam RAM fiyatlari uctu. 1-2 hafta oncesine kadar o paraya DDR5 guzel bir sistem dizerken şu an DDR4 var sadece. Bu bütçe araliginda 5060 ile sadece DDR4 sistemler var. Ekran kartindan kisip 5050 alarak butceye yakin DDR5 sistemler de bakabilirsiniz.
Bütçe ufak cikiyorsa bu var:
Başka bir yerde de bunu önerdiler. Ana kartı ramleri vs ucuz olan seçsek çok götürür mü sistemden?

Gaming gecesine bakının pek geleceğini sanmam ama bunlardan iyidir. 5050 falan alma. 8 GB dahi olsa 9060XT alsan daha iyi olur. 5060 Ti 8 GB performansı alırsın en azından.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başka bir yerde de bunu önerdiler. Anakartı RAM'leri vs ucuz olan seçsek çok götürür mü sistemden?

RAM de ucuz olanlar cok kotu. Kasayi ucuz olani yapabilirsiniz fakat anakartta 200 TL verip MSI Pro B650M-B'yi almaniz dusuncesindeyim.

Son düzenleme:
Gaming gecesine bakının pek geleceğini sanmam ama bunlardan iyidir. 5050 falan alma. 8 GB dahi olsa 9060XT alsan daha iyi olur. 5060 Ti 8 GB performansı alırsın en azından.
Hocam gaming gecesini bekledim ancak indirimli fiyatlar hep piyasa seviyesindeki fiyatlara denk geldi. Çok bir indirim yaptıklarını göremedim maalesef sistemlerde.

RAM de ucuz olanlar cok kotu. Kasayi ucuz olani yapabilirsiniz fakat anakartta 200 TL verip MSI Pro B650M-B Pro'yu almaniz dusuncesindeyim.
Sırf bu sistemin işlemcisi bile ilk attığım sisteme göre bayağı performanslı sanırım?

Sırf bu sistemin işlemcisi bile ilk attığım sisteme göre bayağı performanslı sanırım?

Evet hocam hem DDR5 hem normal guc olarak da bayağı performansli. 2K da 9070 XT besler, 1080p de RTX 5070 ile de kullanilabilir.

Hocam gaming gecesini bekledim ancak indirimli fiyatlar hep piyasa seviyesindeki fiyatlara denk geldi. Çok bir indirim yaptıklarını göremedim maalesef sistemlerde.

Eskiden geliyordu ram ssd fiyatları sonrası ne desem boştur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı