3400-4300 arası oyun bilgisayarı tavsiyesi

GTX 750 Koydum ama 200 fazla verirsen aynı performansta daha güvenilir olan RX 550 karta da sahip olabilirsin. Anakart işlemci olarak harika bir sistem altyapın oluyor. Ben aynı işlemciyi aynı anakartta 4 GHZ sabit overclocklayıp RAM'leri de XMP hızı anakartı aştığı için 2666 CL 12 ayarına overclockluyorum. 4 GHZ hızda 3000e CL16 ayarında bir Ryzen 5 3600 ayarına geliyor.

Son düzenleme:

Neoforza 8 GB 3600 MHz DDR4 CL19 NMUD480E82-3600DB11 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (2 adet)

Ramleri şunla değiştirsek çok iyi sistem olur.

PSU'da pahalıya kaçmış.

Bu kasa mı iyi diğer attıklarınızmı şu an indirimdede geçen 330'du artmış az fiyat ama iyi geldi fiyatı buna da bakabilir konuyu açan kişi. Artık bilen biri hangisi daha iyi söyler.

Bu kasa mı iyi diğer attıklarınızmı şu an indirimdede geçen 330'du artmış az fiyat ama iyi geldi fiyatı buna da bakabilir konuyu açan kişi. Artık bilen biri hangisi daha iyi söyler.
Kanka güzel ama ışık şeritleri pek güzel gelmedi bana

Ramleri şunla değiştirsek çok iyi sistem olur.
Haklısın, ben de Ballistix koymayı düşünmüştüm ama fiyatları uçmuş, bütçeyi aşmamak için Neoforza kullandım.

PSU da pahalıya kaçmış.
Buna katılmıyorum, Hydro K giriş seviyesi bir model. Gelecekte yükseltme yapılırsa baş ağrıtabilir, o yüzden almışken bir tık daha üst seviye bir PSU almak daha mantıklı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı