3400₺ ekran kartı önerisi

AMD ekran kartı sektöründe çok kötüde ondan. Arkadaş siyah ekran görmekten oyun oynayamaz.
Yukarıdaki arkadaş gerekli cevabı vermiş zaten.

Yeni sürücüler ile birlikte o sorun düzeldi ve ayrıca 2070S'i bile geride bıraktı 5700XT.

1080P monitörüm var ve çok fazla ağır oyun oynamıyorum GTA V, CS:GO daha sık oynuyorum, nadir olsa da güncel oyunları da denerim yayında açacağım 720P-900P rahat olmasını istiyorum yayın çekerken ve video çekerken.
En uygunu hangisi sizce 2.el elden 1080 Ti almak mı 0 2060 veya 5600 XT almak mı? Eğer 0 diyorsanız hangi marka, model daha iyi?

Eki Görüntüle 734829

Eki Görüntüle 734830

Eki Görüntüle 734831

Eki Görüntüle 734832

Aynen kardeşim sen haklısın senin mantığını. RTX kullandın mı nereden biliyorsun RTX ekran kartında RTX olduğunu?
Tedarikçin kim? Merak ettim de bu kafayı ben de yaşamak istiyorum.

Emir kardeşim işine gelmeyince gülücük ya da kızgın emojisi atmak nasıl bir duygu?
Tamam siz haklısınız * konu sahibi AMD ekran kartı al sonra gelip konu açarsan...

AMD MSI RX 5700XT Gaming X kullanıyorum ve mavi ekran ve WattMan sorunları yaşıyorum hem Intel hem AMD kullanan birisi olarak söylüyorum sıkıntı yaşamak istemezsen NVIDIA ekran kartı al derim RX ekran kartları performansları iyi ama sorunlarla karşılaşıyorsun yok ben sorunlarla idare ederim dersen buyur AMD kartları al oyun zevkim kalmadı oyunda reset ata ata ve AMD hala RX sorunlarını çözmek yerine ekran kartı çıkarıyor. O kadar para ver ekran kartı sorunlu olsun seni oyundan soğutsunlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı