Sizce BenQ Zowie monitörler fiyatını hak ediyor mu?![]()
GIGABYTE 23.8" G24F-2 165Hz (180Hz OC) 1ms 2xHDMI DP 3xUSB SS IPS FHD FreeSync Premium Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE 23.8" G24F-2 165Hz (180Hz OC) 1ms 2xHDMI DP 3xUSB SS IPS FHD FreeSync Premium Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G24F-2 ITOPYA'dawww.itopya.com
Arkadaşlar sadece FPS oyunları oynayacağım 3400 TL bütçem var hangi monitörü önerirsiniz? Eğer değecekse 3600'e kadar çıkarabilirim.
3600 liraya çıkabiliyor ise, Değmez.Kesinlikle bu monitör hocam bir YouTuber aldı çok beğendi bu fiyata alabileceğiniz en iyi monitör.
Samsung LS24AG30ANUXUF Odyssey G3 24" 1 ms 144 Hz Full HD Çerçevesiz Oyun Monitörü : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Samsung LS24AG30ANUXUF Odyssey G3 24" 1 ms 144 Hz Full HD Çerçevesiz Oyun Monitörü : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Bence değer hocam.3600 liraya çıkabiliyor ise, Değmez.
Hocam çok arada kaldım birkaç tane monitör arasında.Kesinlikle bu monitör hocam bir YouTuber aldı çok beğendi bu fiyata alabileceğiniz en iyi monitör.
Samsung LS24AG30ANUXUF Odyssey G3 24" 1 ms 144 Hz Full HD Çerçevesiz Oyun Monitörü : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Samsung LS24AG30ANUXUF Odyssey G3 24" 1 ms 144 Hz Full HD Çerçevesiz Oyun Monitörü : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Hangileri hocamHocam çok arada kaldım birkaç tane monitör arasında.
Bence değer hocam.
Şimdi anladım hocam aydınlattığınız için sağolunFPS oyunu oynayacak adama bu monitör önerilmez. Tamam bu bütçeye en ergonomik ve sağlam bu monitör alınabilir gibi duruyor ama IPS ve TN gibi alternatiflerine kıyasla gözle hissedilir ghost yapıyor.Eki Görüntüle 1714790
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.