3400 TL'ye GTX970 H97-G3 i5 4590 tabanlı sistem kurmak

Katılım
11 Ağustos 2014
Mesajlar
1.152
Makaleler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Elektrik Mühendisi

Laptobumun yakında rahmetine kavuşacağı bilincinde yeni bir bilgisayar toplamaya karar verdim bütçe 3000-3400 arası (3000'e ne kadar yakın olursa o kadar iyi, çünkü oyun da alacağım). GTX970İ H97G3 ve i5 4590 sabit kalmak üzere nasıl bir düzenleme çekebilirim ? Bundan daha performanslı olup olmaması önemli değil. Uyumlu mudur yoksa değil midir bunun yanıtını almak istiyorum.

Not: OC yapmayacaksın, neden H97 Gaming 3 aldınız derseniz, aşk işte ilk görüşte aşık oldum bu anakarta. Kesinlikle değiştirmek istemiyorum.

Şimdiden teşekkürler.

@Recep Baltaş @Ali Güngör @MF
 
Anakarttan kısıp veya SSD'yi çıkarabilirsiniz. O.C yapmayacağınız için fazladan bir stok soğutucu gereği duymadım. Yok içim rahat etmez diyorsanız ekleyebilirsiniz. Ama İntel'in stok soğutucuları gayet iyidir. Buyrun bu benim fikrim ;
 
O kasayı almayın. Z3 Plus ile Zalman ZM serisinden bir PSU almak daha mantıklı olacaktır. Harici egzoz fanına ihtiyacınız yok. Ayrıca HDD yok sanırım. SSD'yi çıkarmanız gerekebilir.
Benim önerim nasıl?
 
O kasayı almayın. Z3 Plus ile Zalman ZM serisinden bir PSU almak daha mantıklı olacaktır. Harici egzoz fanına ihtiyacınız yok. Ayrıca HDD yok sanırım. SSD'yi çıkarmanız gerekebilir.
1 TB HDD elimde bulunmakta.

Bunun özellikleri çok daha iyi geldi fakat başka yerlerden almak ne kadar doğru bilmiyorum. Ben kendim toplamayı bilmiyorum, bilgisayarcılara da güvenmiyorum. Bakıcaz ama bunlar gözüme daha hoş geldi.
 
H97 gaming 3 zaten overclock yapmayı düşünmeyen kullanıcılar için tasarlanmış bir kart.
 
@Cynara Parçalar İnventus'tan. Ben bu sistemin HDD ' li olanını almayı planlıyordum. Düşündüm ki sanada faydalı olur
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…