3400 TL'ye Ryzen 3 2200G ve RX 570 sistem toplama

ProAdam3007

Decapat
Bir arkadaşım için PC topladım. Arkadaşımın PC'yi elden alması gerekiyor. Bu yüzden Vatan'dan alması gerekiyor. Benim topladığım topladığım sistem ise şu:
Tüm sistem çok güzel bence ancak kasadan çok emin olamadım. PSU'sunu önermeyenler var. Siz bu kasayı önerir misiniz? Bir de kasaya şu fanlardan 2 tane takmayı düşünüyorum. Sizce nasıldır?
Cevap verecek arkadaşlar için şimdiden teşekkürler.

Bende Spec-04 düşünüyordum ancak ısı sorunları varmış. Öyle deniyor. Maalesef B350 anakarta bütçe yetmiyor.

Bir de seçtiğim kasayla aralarında 80-100 TL gibi bir fark var. 3400 TL'yi aşırı bir şekilde geçmemesi gerekiyor.

Zalman R1 kasasından 2 fan eksik ve Zalman R1 kasasında da 600W PSU var ancak 80+ değil. Ayrıca Spec-04 çok önerilmiyor.

Hepsiburada.com dan %95 benzeri bir şekilde oluşturdum ve ayrıca ekran ekledim fiyat 3590 TL . Vatan biraz pahalı ekran kartı ve işlemci de hepsiburada.com a göre 200 TL gibi bir fark var. Eğer nakit varsa aynı sistemi hepsiburada.com dan havale ile de alabilirsiniz.

Biliyorum Vatan'ın ne kadar pahalı olduğunu ama maalesef arkadaşımın babası internete güvenmiyor. Yani illa elden alacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…