3440x1440 vs 2560x1080 monitör

Makaleler
9
Daha fazla  
Bu iki seçenek arasında kaldım laptop kullanıyorum ve biraz büyük bir ekrana ihtiyacım olduğu için bu iki çözünürlüğe sahip modellerden birini almaya karar verdim. Kullandığım laptopun ekran kartı modeli RTX2070. bütçe olarak bir şey demiyorum çünkü fiyatları ve modelleri görmem gerekiyor. Ayrıca ekran boyutu olarak 34" en ideal olanı benim için.

Soruma gelecek olursamda, RTX 2070 mobil ekran kartı (maxp) bu çözünürlüklerde hünümüz ve 1-2 senelik aaa oyunları Ultra ayarlarda oynatabilir mi? Ya da en kötü High ayarlarda?

Özellikle oynayacağım birkaç oyun var ama genellikle monitör iş için kullanılacaktır. Oynadığım ve gelecekte bitirmeme rağmen tekrar oynayacağım oyunlar şunlardır;
  • Witcher 3.
  • AC Odyssey.
  • Cyberpunk.
  • Forza Horizon 4.
Genellikle bu oyunlardan başka oyunlara girmem girsemde bunlardan daha düşük yapıda oyunlar olur.

4K'da akıcı bir oyun deneyimi yaşayamazsınız ancak profesyonel kullanımda 4K işinize daha çok yarar. 2K alırsanız oyun deneyiminiz ve profesyonel kullanımınız dengeli olur gibi.

-ViewSonic VX3258-2KPC-MHD
-Samsung LC32HG70QQMXUF
-MSI Optix MAG321CQR
-MSI Optix AG32CQ

Bu modelleri inceleyebilirsiniz.

Edit: Göz alışkanlığı sanırım istediğiniz çözünürlükleri yanlış görmüşüm. Ama attığım monitörler hayli işinizi görür.

4K'da akıcı bir oyun deneyimi yaşayamazsınız ancak profesyonel kullanımda 4K işinize daha çok yarar. 2K alırsanız oyun deneyiminiz ve profesyonel kullanımınız dengeli olur gibi.

-ViewSonic VX3258-2KPC-mhd.
-Samsung LC32HG70QQMXUf.
-MSI Optix MAG321CQR.
-MSI Optix AG32cq.

Bu modelleri inceleyebilirsiniz.

Edit: Göz alışkanlığı sanırım istediğiniz çözünürlükleri yanlış görmüşüm. Ama attığım monitörler hayli işinizi görür.

Teşekkür ederim ama ben ultrawide monitör arayışındayım. Ultrawide olarak tavsiyeniz var mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı