- Makaleler
- 9
Daha fazla
Bu iki seçenek arasında kaldım laptop kullanıyorum ve biraz büyük bir ekrana ihtiyacım olduğu için bu iki çözünürlüğe sahip modellerden birini almaya karar verdim. Kullandığım laptopun ekran kartı modeli RTX2070. bütçe olarak bir şey demiyorum çünkü fiyatları ve modelleri görmem gerekiyor. Ayrıca ekran boyutu olarak 34" en ideal olanı benim için.
Soruma gelecek olursamda, RTX 2070 mobil ekran kartı (maxp) bu çözünürlüklerde hünümüz ve 1-2 senelik aaa oyunları Ultra ayarlarda oynatabilir mi? Ya da en kötü High ayarlarda?
Özellikle oynayacağım birkaç oyun var ama genellikle monitör iş için kullanılacaktır. Oynadığım ve gelecekte bitirmeme rağmen tekrar oynayacağım oyunlar şunlardır;
Soruma gelecek olursamda, RTX 2070 mobil ekran kartı (maxp) bu çözünürlüklerde hünümüz ve 1-2 senelik aaa oyunları Ultra ayarlarda oynatabilir mi? Ya da en kötü High ayarlarda?
Özellikle oynayacağım birkaç oyun var ama genellikle monitör iş için kullanılacaktır. Oynadığım ve gelecekte bitirmeme rağmen tekrar oynayacağım oyunlar şunlardır;
- Witcher 3.
- AC Odyssey.
- Cyberpunk.
- Forza Horizon 4.