345 all star alınır mı?

Bay Onur

Centipat
Daha fazla  
Merhaba ben bu sene yeni 11.sınıfa geçtim. Okulumun ders anlatışı bana yetersiz geliyor. Bu yüzden dershaneye yazılmak istedim fakat dershaneler 150-200k. Ailem bir şey olmaz eğitim daha önemli diyor ama bu miktar bizi zora sokabilir. Alternatif olarak araştırdığımda 345 all starı buldum. Kimi iyi diyor kimi kötü. 2 yıllık diyen var 1 yıllık diyen var. Peki sizce 345 allstar bana 9-12 konularını iyi anlatabilir mi? Dershaneye gitmem gerçekten gerekiyor mu? Birkaç gün içinde karar vermem gerek. Benim en büyük kaygım 345 all star TYT-AYT ağırlıklı olması. 11.sınıf konularını da bana anlatabilir mi? Cidden konu hakkında bilgisi olan, bu süreçten geçmiş kişilerin yardımına ihtiyacım var. Pek ders çalışmayı sevmem ama dershaneye yıllık 200k vermektense evde saatlerce çalışmaya razıyım.

@closed.selim

Son düzenleme:
Merhaba ben bu sene yeni 11.sınıfa geçtim. Okulumun ders anlatışı bana yetersiz geliyor. Bu yüzden dershaneye yazılmak istedim fakat dershaneler 150-200k. Ailem bir şey olmaz eğitim daha önemli diyor ama bu miktar bizi zora sokabilir. Alternatif olarak araştırdığımda 345 all starı buldum. Kimi iyi diyor kimi kötü. 2 yıllık diyen var 1 yıllık diyen var. Peki sizce 345 allstar bana 9-12 konularını iyi anlatabilir mi? Dershaneye gitmem gerçekten gerekiyor mu? Birkaç gün içinde karar vermem gerek. Benim en büyük kaygım 345 all star TYT-AYT ağırlıklı olması. 11.sınıf konularını da bana anlatabilir mi? Cidden konu hakkında bilgisi olan, bu süreçten geçmiş kişilerin yardımına ihtiyacım var. Pek ders çalışmayı sevmem ama dershaneye yıllık 200k vermektense evde saatlerce çalışmaya razıyım.
Bende var 3 aydır çalışıyorum. 11 konularını da öğrenirsin, yeri gelir youtubeden bakarsın, yeri gelir 62 tane kitap veriliyor onlardan üniversiteye çalışırsın. Bana hediye edildi beleş kullanıyorum:D.

Bende var 3 aydır çalışıyorum. 11 konularını da öğrenirsin, yeri gelir YouTube'dan bakarsın, yeri gelir 62 tane kitap veriliyor onlardan üniversiteye çalışırsın. Bana hediye edildi beleş kullanıyorum:D.

Hocam peki 2 yıllık mı yoksa 1 yıllık mı? Şimdiye kadar beğenmediğiniz bir şey var mı? Süreç nasıl işliyor? Günlük plan mı var yoksa siz girip istediğiniz konuyu mu çalışıyorsunuz? Beni aydınlatırsanız cidden çok mutlu olurum.

Ayrıca nereden almam gerekiyor?
Buradan olur mu? ALLSTAR koduyla da 5000TL indirim varmış.

YouTube'tan çalışabilirsiniz. 345 All Star'da iyidir ama bence 11.sınıf için gereksiz. 12.sınıfa geçtiğinizde almanız daha mantıklı olur.

Pek kendi başıma oturup çalışabilen birisi değilim bu yüzden yönlendirmeye ihtiyacım var. 345 all starın bunu sağlayacağını düşünüyorum.

Hiç kullanmadığım için 11. sınıf seçeneği varmı yokmu bilmiyorum.

Garanti olsun diye bence koçluk alın. Koçun söylediği kaynakları kullanın/programa göre gidin.

Koça da o kadar para vermek istemiyorum çünkü sadece ona buna çalış diyecek.

Hocam o zaman en iyisi bir bakın 345 All-Star'a.

11. sınıf seçeneği varsa kullanın.

Dershanede kullanmayacaksanız alma bizzat kullandım. Videolara vs 1 kere bile bakmadım YouTube'dan adamların videolarını izle çok daha iyi. Uygulamaya tek giriş sebebim kitapların cevap anahtarının olmamasından dolayı uygulamadan optiğe girip oradan cevaplara bakmamdı başka uygulamaya girmedim. Gereksiz para vermeyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı