345 mi bilgi sarmalı mı?

• Konuyu başlatan zzz1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 2.867
Çok vakit harcamak istemiyorum. Bilgi Sarmal 345'e göre daha zor diyorlar. Diğer konularda kararsız kaldım.

bir de bilgi sarmal geometri mi 345 geometri mi aynılar mı
Hocam iki kitapta gayet güzel. Almadan önce iki kitabıda inceleyin. Hangisi aklınıza yatarsa onu alın. Bu arada TYT matematik için konuşuyorum.

Geometri konusunda pek bilgim yok.

345 geometri ile matematiği sipariş verdim az önce teşekkür ederim.

Hocam sana tavsiyem onun üstüne bitireceksen 3D'yi bitir sonra başka soru bankasına başlamak zaman kaybettirir genel ve branş denemeler ile ilerlemeni tavsiye ederim zira bir yerden sonra soru bankası pek işe yaramıyor TYT matematik adına şahsen ben Bilgi Sarmal'ı tamamne bitirdim 3D'den de yarısını çözdüm şu an matematikte geometri hariç 24-25 net geliyor yapamadıklarım da problemler oluyor temel matematik için yeterli gelir yani 2 kitap.

Hocam sana tavsiyem onun üstüne bitireceksen 3D'yi bitir sonra başka soru bankasına başlamak zaman kaybettirir genel ve branş denemeler ile ilerlemeni tavsiye ederim zira bir yerden sonra soru bankası pek işe yaramıyor TYT matematik adına şahsen ben Bilgi Sarmal'ı tamamne bitirdim 3D'den de yarısını çözdüm şu an matematikte geometri hariç 24-25 net geliyor yapamadıklarım da problemler oluyor temel matematik için yeterli gelir yani 2 kitap.

345'i bitirip duruma göre bakacağım. 3D yede bir göz atmak istiyorum ama.

Hocam kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama siz hem Bilgi Sarmal hem 345 çözmüş birisi olarak hatta böyle bir mesaj yazıp ben Bilgi Sarmal'cıyım dediğiniz için sormak istiyorum acaba çözerken sizi en çok geliştiren kitap hangisiydi yani en çok geliştiğinizi hissettiğiniz konuları tamam ya iyi öğrendim bu konuyu dediğiniz kitap hangisiydi acaba?

1737851819611.png

Hocam kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama siz hem Bilgi Sarmal hem 345 çözmüş birisi olarak hatta böyle bir mesaj yazıp ben Bilgi Sarmal'cıyım dediğiniz için sormak istiyorum acaba çözerken sizi en çok geliştiren kitap hangisiydi yani en çok geliştiğinizi hissettiğiniz konuları tamam ya iyi öğrendim bu konuyu dediğiniz kitap hangisiydi acaba?

Eki Görüntüle 2407424

Hocam Bilgi Sarmal'ı da çözdükten sonra bakıp bir karşılaştırma yaptım gerçekten birbirine çok yakın kaynaklar ama 345 biraz fazla uzatıyor ve kalın da bir kitap ben 0'dan çözecek olsaydım Bilgi Sarmal'ı dinlediğim hocanın kampı ile götürürdüm sonra da direkt branş ve genel denemelere geçerdim TYT matematik tamamıyla pratik işi üstelik son yıllara baktığımızda TYT kısmında seçici matematik soruları gelmiyor orijinal 3D gibi kaynakları AYT de çözmek gerek bu yüzden 1 kitap TYT için yeterlidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı