345 paragraf soru bankası nasıl çözülür?

Hangisi çözülmedi? Kitaplar arasında çok fark olmuyor. Hangisi çözülmediyse onu çözün.

2025 olanı iade edip 2023 olanı çözün. 👍

345 paragraf soru bankası nasıl çözülür?
Arkadaşlar merhaba kitap bugün kargodan geldi. Hiç temelim yokken aldım kitabı biraz da bölümler kafamı karıştırdı sormak istedim.
Bir konu için: Test 1'den test 9'a kadar sayfa var.
Her testte 18 soru var.

Eki Görüntüle 2500708

Eki Görüntüle 2500709

Eki Görüntüle 2500710

@333365 :)
@Gokhan Bird
Paragraflarla ilgili nasıl soru çözeceğini öğreten taktik veren videolar var. Onları izle. Paldır küldür dalma sorulara. Bu seni geliştirmez.
Hocam paragrafta bilmene gereken bir şey yok, paragrafta ne yazıyor anlayacaksın şıklardan hangisi ise doğru bulacaksın yani bu Matematik ya da Fizik değil. Okuduğunu yorumlama/anlama.
Soruların okuyup nasıl analiz yapması gerektiğini iyi bilmesi gerekir. Misal bir karşılaştırma paragrafında hangi kelimeler karşılaştırmaya işaret eder? Veya hikayeli anlatım nasıl olur? Paragrafta anlamda daha çok neye dikkat edilir? Paragrafın ilk cümlesi son cümlesinin önemi.. Gibi gibi liste uzar gider. Öyle bilmen gereken bir şey yok diyerek kestirip atamazsın.

2025 olanı iade edip 2023 olanı çözün. 👍
Peki hocam sorması ayıptır neden böyle bir kitap çıkarmışlar anlamış değilim. Benim seviyem için mi uygun değil yoksa saçma bir şey mi yapmış bu adamlar.

Paragraflarla ilgili nasıl soru çözeceğini öğreten taktik veren videolar var. Onları izle. Paldır küldür dalma sorulara. Bu seni geliştirmez.

Soruların okuyup nasıl analiz yapması gerektiğini iyi bilmesi gerekir. Misal bir karşılaştırma paragrafında hangi kelimeler karşılaştırmaya işaret eder? Veya hikayeli anlatım nasıl olur? Paragrafta anlamda daha çok neye dikkat edilir? Paragrafın ilk cümlesi son cümlesinin önemi.. Gibi gibi liste uzar gider. Öyle bilmen gereken bir şey yok diyerek kestirip atamazsın.
Hocam demek istediklerime tarif oldunuz valla teşekkür ederim. Elimde şuan Rüştü hoca 0'dan paragraf kitabı var. Ama bu 345 TYT Paragraf ile hiç uyuşmuyor

Herkesin anlayış şekli farklı olduğunu için ne yapılmasını gerektiğini "şöyle böyle" diye kestirip kimse atamaz, herkes kendi anlayış şeklini ve taktiğini oluşturması gerekir.

@esq @kopkeliekmek @333365 arkadaşlar bu aşağıdaki oynatma listesini buldum sizce nasıl ? Kitabın 2024 hali
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Dragonsaw, kitapların yeni basımlarında genelde kapak değiştirilir, içerisinde 10-15 soru eklenir ve iki katı fazla fiyatına satılır. 2023 olanını çözseniz de zararınız olmaz. Genel olarak 2018 ve sonrası basımlı kitaplar çözülebilir, sorun yok.

@Dragonsaw, kitapların yeni basımlarında genelde kapak değiştirilir, içerisinde 10-15 soru eklenir ve iki katı fazla fiyatına satılır. 2023 olanını çözseniz de zararınız olmaz. Genel olarak 2018 ve sonrası basımlı kitaplar çözülebilir, sorun yok.
Evet hocam onu bende fark ettim. Kitap incelemelerine bakmıştım şimdiki ve eski basım olanları gördüm. Yani tamamen sömürü bu ticaret bile değil. İnsan dolandırmaktan başka bir şey değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı