3457 ping normal mi?

Mert2010

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Laptop: Lenovo IdeaPad S145. CPU: İntel Core i3 8145U. Ram:SK Hynix HMA81GS6AFR8N-UH 8 GB. Ekran Kartı: NVIDIA GeForce MX110 ve Intel UHD Graphics 620. SSD: UMİS RTITJ126VD2EWDL.
Arkadaşlar, 100 Mbps'lik pakette 3457 ping ve 8.37 Mbps hız ne bu nasıl rezillik? :-(

bune.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Turkcell Superonline'ı gördükten sonra normal gibi geldi nedense. Hiç sevmiyorum Turkcell'i, rezillik üstüne rezillik. Müşteri hizmetlerini ara en yakın zamanda bi gelip baksınlar.

Arkadaşlar, 100 Mbps'lik pakette 3457 ping ve 8.37 Mbps hız ne bu nasıl rezillik? :-(

Eki Görüntüle 2405739
Kanka aynı internet sağlayıcısını kullanıyoruz ve aynı paket muhtemelen bendede aynı sorun yakın zamanda oluştu. İnternet sağlayıcısının müşteri hizmetleri ile görüştüm ilk başta modemi değiştirdiler ondan sonra da yine birazcık dalgalanma olunca ethernet kablosu ile bağlanmaya başlamıştım sende deneyebilirsin. Tabii tüm bunları yapmadan önce modemini kapatıp açmayı veya resetlemeyi deneyebilirsin.

Yıl 2025 oldu arkadaşlar, insanların pingleri 2 haneye çıktığı zaman şikayetçi oluyorlar. 3bin küsür pingten bahsediyorsunuz.

Bu arada geçenlerde bana da telefon geldi, internet sağlayıcı firmam gelip modemimi değiştirdi, mevcut modem 1.000 mbit interneti desteklemiyor dedi ama sanırım kablosuz ağ için söyledi, çünkü kablo ile bağlantı kurduğum masaüstü pc gayet 1.000 mbit görüyordu. Kısaca hayatımda bir şey değişmedi, belki bir değişiklik talep edebilirsin.

Geri
Yukarı