35.000-40.000 TL oyuncu sistemi toplama

Bütçe
35.000-40.000
Merhaba 35.000-40.000 gibi bir bütçeyle tercihen AMD işlemcili gaming kasa toplamak istiyorum. Bu konuda yardımcı olur musunuz? (Şimdiden teşekkür ederim.)

Hocam buradan Discord falan vermek yasak sorunuz varsa buradan yazabilirsiniz.

Ya açıkçası 1-2 fazla ya da eksik derdinde değilim almışken geriye bakmak istemiyorum vatan gibi yerlerde de toplattım hep DDR4'lü sistemler önerdiler, bu attığınız sistemden emin misiniz ekleme çıkarma yapılması lazım mı?

İşlemci AM5 soket fakat anakart AM4 soket, uyumlu değil. RAM'ler de DDR5 fakat anakart DDR4. Anakart değişmeli.

Vatan falan kazıktır zaten hocam attığım sistemde sorunlu bir parça yok alabilirsiniz hepsini.

Vatan falan kazıktır zaten hocam attığım sistemde sorunlu bir parça yok alabilirsiniz hepsini.

Hocam DDR5'lerde mavi ekran sorununun cok fazla olduğunu duymuştum, bir de tavsiye ettiğiniz ekran kartının markasını ilk kez duyuyorum, SSD olarak da KC3000 kullansam olur mu?

Hocam DDR5'lerde mavi ekran sorununun cok fazla olduğunu duymuştum, bir de tavsiye ettiğiniz ekran kartının markasını ilk kez duyuyorum, SSD olarak da KC3000 kullansam olur mu?

AMD expo destekli RAM alırsan öyle sorunlar yaşamazsın benim attığım sistemdeki RAM'ler AMD expo destekli.

PNY çok köklü firmadır hocam adamlar yıllardır NVIDIA'ya kart üretiyor bir sorun olmaz ve KC3000 kullanabilirsiniz.

Son düzenleme:
AMD expo destekli RAM alırsan öyle sorunlar yaşamazsın benim attığım sistemdeki RAM'ler AMD expo destekli.

Hocam ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası bir de PNY 4070 Ti koyacağım sizce bir sorun var mı?

PNY çok köklü firmadır hocam adamlar yıllardır NVIDIA'ya kart üretiyor bir sorun olmaz ve KC3000 kullanabilirsiniz.

ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası PNY 4070 Ti alacağım harici sence uyumlu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…