35.000-40.000 TL'ye sistem önerisi

Bütçe
35.000-40.000 TL
Evet zam gelmiş. Ben peşin alamıyorum. Sizce kaç taksit yapayım?

Sisteme zam gelmesinin nedeni anakartı değiştirmişler.

Ziraat bankası faizsiz taksit yapıyor kendi içinde. Peşin alıyorsunuz aldıktan sonra taksitlendiriyorsunuz. Aklınızda bulunsun.

Bende şu sistemi sipariş ettim 3 gün önce. Baktığımda 1000 tl zam gelmiş, bence elinizi çabuk tutun.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-01-25 130919.png
    73 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme:
Nasıl yani hocam pek anlayamadım taksit kredi kartı olaylarına biraz yabancıyım.

Nasıl yani hocam pek anlayamadım taksit kredi kartı olaylarına biraz yabancıyım.
Hocam dün peşin olarak dell marka monitör aldım, ziraat bankası online işlemlerden peşin fiyatına 4 taksit yaptım. Bankanız ile görüşerek sitelerden çok daha ucuz şekilde taksitlendirebiliyorsunuz.

Ziraat Bankası 12 taksit yapıyor zaten onun dışında bankayla mı görüşmem gerekiyor.

Burada ödediğim 6700 tl vade farkını boşuna ödedim. Sonradan taksitlendirmeyi bunu aldıktan sonra öğrendim bende. Garanti olması açısından önce bankayla görüşün sonra peşin olarak satın alın. Sonra da taksitlendirin.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-01-25 131618.png
    111,6 KB · Görüntüleme: 47
Şimdi vade farkı olmadan taksitlendirme yapılıyor mu doğru mu anladım.

Evet. Siteden peşin olarak satın alıyorsunuz. Sonra ziraat online işlemlerden taksitlendiriyorsunuz. Ama dediğim gibi, önce banka ile görüşün, sonra satın alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…