35.000 TL gaming laptop önerisi

Bütçe
35000 TL

trawocki

Femtopat
Katılım
6 Temmuz 2022
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar,

Benzer başka başlıklar açıldığını biliyorum. Benim aslında merak ettiğim konu şu. Şu an beğendiğimiz popüler pek çok modelin (Örneğin Lenovo Legion 5 Pro vs.) 12. nesil işlemcili 2022 versiyonları henüz Türkiye'ye gelmiş değil. Bu modellerin gelmesini beklemek sizce mantıklı mı? Ne zaman geleceği ve ücretlerinin ne olacağı (veya gelmeleri durumunda 2021 modellerin fiyatında indirim olup olmayacağı) gibi konularla ilgili bilginiz var mı? Aksi takdirde 35.000 TL civarına Lenovo Legion 5 Pro almayı düşünüyorum.

Bu arada konusu açılmışken, Lenovo Legion 5 Pro'nun 16:10 aspect Ratio'su sorun yarattı mı sizin için? Bazı oyunlarda etrafta çerçeve çıkıyor sanırım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dolar ve enflasyon artmadan bence bir an önce Lenovo Legion 5 Pro almaya bakın. 12. nesil işlemcili 2022 versiyonları daha pahalı olacaktır.

Onu herkes düşünebilir zaten değil mi? Sorduğu soru yeni modeller gelince ucuzlarmi diye.
 
Kavga etmeyin arkadaşlar :) zaten biraz ahiret sorusu olduğunu biliyorum. Belki geçen senelerki tecrübelerinizden yorum yaparsınız diye sormuştum.

Ne zaman geleceğine dair bilgi yok değil mi yeni ürünlerin? (illa lenovo değil gördüğüm kadarıyla çoğu markanın 2022 ürünleri hala yok)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı