35.000 TL Gaming laptop önerisi

RTX4060'lı arkadaşların attığı ASUS TUF'u öneririm. Monster Abra serisinin panelide o TUF modelinden kötüdür. Abra serisi Monster şahsen bütçe bu şekildeyken alınmaz. Monster'ın garantisinin o kadar iyi olmasının nedeni cihazların çoğunda sorun çıkması. MSI kasa Monsterlar'ın ligi farklı sadece. Şikayet sitelerine girip biraz Monster Abra yazıp gezmenizi öneririm. Sorunları çözüyorlar onda problem yok ama sorunla uğraşmak ister miyim? Hiç sanmıyorum.
Hocam bu arada arkadaşımın geçen sene aldığı ve neredeyse hiç kullanmadığından emin olduğum şöyle bir cihazı var. 1280 dolara aldı, 1250 dolara da sana vereyim dedi. TR de garanti olmadığını göz önüne alarak bana pek mantıklı gelmedi.
 
Ben tuf'u seçerdim. 20'den verirse alın.
1000 dolar vereyim dost kazığı atma bana. Zaten kullanmıyorsun dedim. Geçen hafta 26.000 vermişler de vermemiş. 😁 Aldığında dolar 14.20 di. Zaten 18 bine aldın ben sana 20 bin veriyorum dedim. Kurtarmıyor anlaşılan. 25 bini garantisi olmayan bilgisayara vereceğime madem ben de üstüne bi 10 daha koyayım da daha adamakıllı bir şey alayım diyorum. Bu gün sonuna kadar hunharca araştırıp karar vermem lazım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı