Bütçe
35000 - 40000 TL

WH1T3ROS3

Hectopat
Daha fazla  
Herkese selam arkadaşlar.

Yaklaşık 35 - 40 k arası bir bütçem var. Laptop almayı düşünüyorum. Oyun ağırlıklı bir laptop alacağım ama aynı zamanda render hızı ve gücü orta - ileri düzey olan bir laptop araştırıyorum.

İnternette gezinirken Monster ve Acer marka iki laptop buldum. Laptopların özellikleri linkteki sitede mevcut. Bütçeme uygunlar.
Bu laptopların kronik bir sorunu var mı, dayanıklılığı nasıl, fiyat/performans açısından iyi mi ve bu gibi özelliklere sahip başka laptoplar almak mı mantıklı/hangi laptoplar bunu sormak istedim.
Fiyatların artması ihtimaline karşı gören arkadaşlar hızlıca cevaplarsa sevinirim. 😁

Laptoplar bunlar:
https://www.hepsiburada.com/acer-ni...YH?magaza=Teknorya&url_src=and-product-detail

https://www.hepsiburada.com/monster-tulpar-t7-v20-6-2-intel-core-i7-13700h-32-gb-ram-1-tb-ssd-8-gb-rtx-4060-freedos-17-3-fhd-144-hz-oyun-bilgisayari-p-HBCV00004HP4L9?magaza=Monster Notebook

Laptopların genel özellikleri ise:

Acer Nitro5: Ryzen7 6800H 1 TB SSD RTX 3070 Ti - 140W 32 GB DDR5 RAM.

Monster Tulpar: Intel Core i7 13700H 1 TB SSD RTX 4060-140W 32 GB DDR4 RAM.

@messinicocugu @DexMean
@uzeyirmehdizade

Son düzenleyen: Moderatör:
Monster’ın 6 ayda bir ömür boyu ücretsiz bakımı da var. Beni en çok cezbeden şeylerden biri de o açıkçası. Soğutma açısından ne derece iyi bir model bilemiyorum ama özellikleri ve garantisi açısından Monster bir adım önde.

Monster’ın 6 ayda bir ömür boyu ücretsiz bakımı da var. Beni en çok cezbeden şeylerden biri de o açıkçası. Soğutma açısından ne derece iyi bir model bilemiyorum ama özellikleri ve garantisi açısından Monster bir adım önde.
Hocam sakın ama sakın şu özelliklere aldanmayın. Kalite olarak hem geride hem de memnuniyet olarak. Birazcık araştırın anlarsınız. Saygılar.

Parça özellikleri açısından daha iyi duruyor monster, birleştirme açısından bilemiyorum. Masaüstü kullanıcısıyım.

Parça özellikleri açısından daha iyi duruyor monster, birleştirme açısından bilemiyorum. Masaüstü kullanıcısıyım.
Hocam uzun süreli deneme şansım oldu. Kötü deneyimlerdi :D. Ancak ne düzgün kaliteli parçalar kullanıyolar ne de teknik servisi iyi. Göz boyamak için çok güzel yapılmış bir çalışma.

İkiside fiyat performans cihazı. Kronik sorun diye adlandırabileceğimiz bir sorunları yok. Eskiden Acer Nitro 5'ler için soğutma konusunda vardı geçen yıl ki kasayla düzeldi. Kas gücü olarak 3070TI Nitro 5 önde. Eğer oynayacağınız oyunlarda DLSS 3 varsa 4060 önde. Render'da da bir tık daha 4060 önde. Nesil olarak da birinde işlemci 2023 model (Monster) öbüründe RAM DDR5 olarak önde. Sizin için önemli olacak noktalara değindim. Başka sorularınız varsa yine de cevaplamak isterim. Ekstra olarak karar sizin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı