35.000 TL'ye laptop vs masaüstü

Bu laptop sizce alınır mı? Bu fiyata daha iyi donanıma sahip bir cihaz öneriniz var mı? Bir de GTA 6'yı açar mı sizce? (Akıcı oynanacağını düşünüyorum ama fikrinizi almak istedim)
Rahat acar.

Bu laptop sizce alınır mı? Bu fiyata daha iyi donanıma sahip bir cihaz öneriniz var mı? Bir de GTA 6'yı açar mı sizce? (Akıcı oynanacağını düşünüyorum ama fikrinizi almak istedim)
Bu konu hakkında ayrı bir konu açın. Sorunuza kısaca cevap vermek gerekirse alınır. GTA 6'yı akıcı oynatır mı bilemem.

Aldığın fiyattan daha iyi şekilde satarsın bence. Çünkü enflasyon sürekli yükseliyor.

Ama satarken bilgisayarcıya satma. Bilgisayarcılar piyasa fiyatından daha ucuza almak isterler ki kendileri piyasa fiyatına göre satıp kar yapsın.
bence de simdi masaustu alip giderken de normal bi Laptop almak mantikli yazilim yapabilecegim bi laptop olmasi yeterli sahsen giderken muhendislik dusunuyourm cunku

Bence de simdi masaustu alip giderken de normal bir laptop almak mantikli yazilim yapabilecegim bir laptop olmasi yeterli sahsen giderken muhendislik dusunuyourm cunku.

Yazılım mühendisliği düşünüyosanız ekran kartının çok önemi yok. İşlemci RAM ve SSD iyi olmalı. Ama makine mühendisliği gibi çizim ile ilgli bölüm istiyorsanız iyi bir ekran kartı da olmalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı