35.000 TL'ye sistem önerisi

raevon

Yoctopat
Daha fazla  
Selam forumcu arkadaşlarım. Maximum bütçem 45.000 TL , İtopya'dan kasa almak istiyorum. Öncelikle nereye sorsam kime sorsam İtopya'dan alma pişman olursun falan diyorlar ama bilemiyorum.
Yapacağım işemler ve kullanım şeklim şu şekil olacak ,
Opera tarayıcı + çift monitör kullanacağım ( monitörüm var )
Metin2 + Lol oynayacağım
Tasarım programlarında grafik tasarım yapacağım ( Photoshop + Corel )

Bu kadar farklı oyun oynayan biri değilim ve böyle de kalacak hep o yüzden bu kullanıma uygun uzun süre götürecek bir sistem istiyorum.
Ben böyle bir şey ayarladım kendimce ama...
1753300867610.png

Yardımcı olur musunuz ?

Merhaba Ben İtopya'dan 16 bin TL'ye RX 6600 Ryzen 5 5500 sistem aldığımda işlemcisi bozuk gelmişti ve 1 ay boyunca teknik servisle falan uğraştıktan sonra işlemcisini değiştirdiler sıfırıyla ve sorun çözüldü İtopya baş ağrıtabilir ama şans işi yine de bir şey olursa arkasında duruyorlar ürünün kullanıcı hatası değilse

Hocam o fiyata 5060 Ti, 9060 XT veya 7800 XT bakın en iyisi bence 5060 Ti. Biraz daha artarsa ise 5070 bakın.

Selam forumcu arkadaşlarım. Maximum bütçem 45.000 TL, İtopya'dan kasa almak istiyorum. Öncelikle nereye sorsam kime sorsam İtopya'dan alma pişman olursun falan diyorlar ama bilemiyorum.
Yapacağım işemler ve kullanım şeklim şu şekil olacak,
Opera tarayıcı + çift monitör kullanacağım ( monitörüm var )
Metin2 + LoL oynayacağım
Tasarım programlarında grafik tasarım yapacağım ( Photoshop + Corel )

Bu kadar farklı oyun oynayan biri değilim ve böyle de kalacak hep o yüzden bu kullanıma uygun uzun süre götürecek bir sistem istiyorum.
Ben böyle bir şey ayarladım kendimce ama...
Eki Görüntüle 2541321
Yardımcı olur musunuz?

İtopya genellikle fiyatları yüksek yazıyor. Teblion, Sinerji, Gaming Gen TR vb. siteler öneririm.

Sinerji iade veya değişim konusunda başınızı çok ağrıtır oradan alacaksanız bunu bilerek alın.

Hocam o fiyata 5060 Ti, 9060 XT veya 7800 XT bakın en iyisi bence 5060 Ti. Biraz daha artarsa ise 5070 bakın.

Hocam zaten bütçesinin 35000-45000 arası olduğunu söylemiş daha çıkabileceğini sanmıyorum ayrıca 5060 Ti 16 GB olmadığı sürece alınmaz.

Bir baktımda hocam 45000 TL'ye 5070 sistem bulunabiliyor.

Örnek olarak bu.

AM5 soket ve 32 GB RAM'li ise alınır. İyi PSU olması da şart.

Onun için kesin bütçe yükseltmek gerekir. Sonuç olarak 5070 tercih dışı.

(Bu sistemde RAM'i 32 GB ve SSD'yi NV3 seçmenizi tavsiye ederim)

Bunların arasından benim tercihim ortadaki olur AMD seviyorsanız diye 9060XT li sistem de ekledim.

Son düzenleme:
teşekkürler , inceleyeceğim yarın alacağız detaylı inceleyip :)
Onun için kesin bütçe yükseltmek gerekir. Sonuç olarak 5070 tercih dışı.

(Bu sistemde RAM'i 32 GB ve SSD'yi NV3 seçmenizi tavsiye ederim)

Bunların arasından benim tercihim ortadaki olur AMD seviyorsanız diye 9060XT li sistem de ekledim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı