Hocam ben de almayı düşünüyorum da bu kartlar tahmini olarak ne zaman gelir ve büyük indirim olur mu 3070 3080 fiyatlarında bir ön görünüz var mı bu konuda?Beklemen mantıklı olur. 4000 serisi çıkınca da 3000 serisi kartlarda fiyat daha da aşağıya iner. Üzerine NVIDIA'da açıklama yaptı zaten, ellerinde stok fazlası GPU var. Bu ellerinde kalan GPU'ları belirli markalara daha ucuzdan satmak zorunda kalacaklar.
Hocam ben de almayı düşünüyorum da bu kartlar tahmini olarak ne zaman gelir ve büyük indirim olur mu 3070 3080 fiyatlarında bir ön görünüz var mı bu konuda?
Beklemen mantıklı olur. 4000 serisi çıkınca da 3000 serisi kartlarda fiyat daha da aşağıya iner. Üzerine NVIDIA'da açıklama yaptı zaten, ellerinde stok fazlası GPU var. Bu ellerinde kalan GPU'ları belirli markalara daha ucuzdan satmak zorunda kalacaklar.
Peki şuanki fiyatlar iyi değil mi, daha da mı düşer yani? Bu arada 2K için 3080 almaya değer mi, malum 4K monitörler uçuk.Fiyatlar elbette düşecek ama ne kadar olur bilemem.NVIDIA RTX 4000 Serisi Ne Zaman SatıÅa Ãıkacak?
Kısa süre önce piyasaya çıkması muhtemel GeForce RTX 4000 kartların bir listesini görmüÅtük. YaklaÅan Ada Lovelace mimarisi hakkında bugüne kadar birçokwww.google.com
3070 alacağıma bekleyip 4000 serisi çıkınca 3080 alayım o zaman.@Yerli padawan 2K için 3080 iyi bir tercih.
İndirim de ve 12GB olan model, bunu öneririm şu an için.
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com