çok teşekkür ederim arkadaşlar, aydınlattınız için. PS5 sattım artık konsola dönmem çok sıktı bu yüzden bilgisayar almak istemiştim. Aydınlatıcı bilgi oldu benim için.
asla değil ama sistemler konusunda çok bilgim yok, ps5 sattım konsoldan tiksindim artık, 40 bütçe ile bişeyler almaya çalışıyorum farketmez hazır yada diğeri monitör ve sarflara ihtiyacım yok sadece kasa yeterli
Çok teşekkür ederim arkadaşlar, aydınlattınız için. PS5 sattım artık konsola dönmem çok sıktı bu yüzden bilgisayar almak istemiştim. Aydınlatıcı bilgi oldu benim için.
Asla değil ama sistemler konusunda çok bilgim yok, PS5 sattım konsoldan tiksindim artık, 40 bütçe ile bir şeyler almaya çalışıyorum fark etmez hazır ya da diğeri monitör ve sarflara ihtiyacım yok sadece kasa yeterli
En ucuz Biostar B650MP-E PRO AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Biostar B650MP-E PRO AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.256,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Strong M4-12X Pro İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Strong M4-12X Pro İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 458,38 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
42K tutuyor. Fazla aştıysak bütçeyi. RAM 1x16 alınıp sonradan 32'ye yükseltilebilir.
En ucuz Biostar B650MP-E PRO AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Biostar B650MP-E PRO AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.256,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Strong M4-12X Pro İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Strong M4-12X Pro İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 458,38 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
42K tutuyor. Fazla aştıysak bütçeyi. RAM 1x16 alınıp sonradan 32'ye yükseltilebilir.