35-45 bin TL bandında sistem önerisi

fatiko

Megapat
Daha fazla  
Hazır sistemler üzerinden özelleştirecek şekilde öneri alabilir miyim arkadaşlar.
Bir arkadaşım için arıyoruz sadece oyun için. Çok güzel bir indirim olduysa eğer 45 bin bandının üstündeki bilgisayarları ikna edebilirim. İşlemci tercihim AMD'den yana.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sinerji veya İtopya'dan toplayabilirsiniz direkt kasayı düşünürsek 45e güzel sistem çıkartabilirim. Oyun olarak AMD kullanmanız daha sağlıklı.

49K tutuyor fakat ekran kartını Gaming gen üzerinden İyzico ile alırsanız 1000TL indirim oluyor. Yani 48K tutuyor toplam fiyat.

Fazla geldiyse RAM'den ve SSD'den kısıp 45K ya getirebiliriz veya kısmayıp ekran kartını 7800XT yapabiliriz.

Psu için böyle bir yorum buldum.
  • UVP (Under Voltage Protection) koruması yok.
  • OTP (Over Temperature Protection) koruması yok.
  • Kapasitörler Çin malı. Tayvan veya Japon olması gerekir.
  • Bulk cap CapXon, iyi bir marka ancak kapasitesi düşük (330 uF 420V), Hold-Up Time kısa olabilir.
  • Fanı en giriş seviye rulman tipi olan "sleeve" rulmanını kullanıyor. Bu rulmanların ömrü kısadır ve ömrü dolunca ses çıkarmaya başlar.
  • Fan profili agresif, %50 yük üzerinde duyulmaya başlıyor. %80 ve üzeri yükte gürültülü çalışıyor.
  • Son olarak 80+ White olması da bir eksi sayılabilir. Her ne kadar 80+ sertifikası kaliteye etki etmese bile Bronze, Silver, Gold güç kaynaklarının uçuştuğu yerlerde neden white alalım k

Sinerji veya İtopya'dan toplayabilirsiniz direkt kasayı düşünürsek 45e güzel sistem çıkartabilirim. Oyun olarak AMD kullanmanız daha sağlıklı.
yer önemli değil hocam. peşin fiyatına 3 taksit veriyor sanırım itopya ve incehesap sinerjiye bakacağım. fiyat performans olsun istiyorum. 2 senedir pek bakmıyorum piyasaya da şu an inceliyorum tek tek model model.

PSU için böyle bir yorum buldum.
  • UVP (Under Voltage Protection) koruması yok.
  • OTP (Over Temperature Protection) koruması yok.
  • Kapasitörler Çin malı. Tayvan veya Japon olması gerekir.
  • Bulk cap CapXon, iyi bir marka ancak kapasitesi düşük (330 uF 420V), Hold-Up Time kısa olabilir.
  • Fanı en giriş seviye rulman tipi olan "sleeve" rulmanını kullanıyor. Bu rulmanların ömrü kısadır ve ömrü dolunca ses çıkarmaya başlar.
  • Fan profili agresif, %50 yük üzerinde duyulmaya başlıyor. %80 ve üzeri yükte gürültülü çalışıyor.
  • Son olarak 80+ White olması da bir eksi sayılabilir. Her ne kadar 80+ sertifikası kaliteye etki etmese bile Bronze, Silver, Gold güç kaynaklarının uçuştuğu yerlerde neden white alalım k

Yer önemli değil hocam. Peşin fiyatına 3 taksit veriyor sanırım İtopya ve İncehesap Sinerji'ye bakacağım. Fiyat performans olsun istiyorum. 2 senedir pek bakmıyorum piyasaya da şu an inceliyorum tek tek model model.

Hyper Pro giriş seviyesi bir PSU zaten. Ayrıca White sertifikası? Demiş ancak PSU'da Bronz sertifika var. FSP PSU konusunda köklü bir firma. PSU'nun sorun çıkartacağını sanmıyorum.

Bu özelleştirmeler dahilinde 55 bin fiyata aldık arkadaşa. İnce hesap Gaming gecesinde yorumlayabilecek olan var mı? Sıkıntı yoktur iyi ayarlamışızdır umarım. Kasayı araştırdım anca buna özelleştirebiliyorduk iyi olabilecek şekilde. Sıvı soğutmayı da olumlu gördüm bayağı eklemek istedik arkadaşla beraber.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğim gibi tekrarlıyorum gaming gecesine özel aldık. Kazıklanma sebebi nedir acaba 50k ya önerdiğiniz sistemden daha iyi olması 5 k için mi kazıklanma sebebi. Çok garip konuşuyorsunuz. Neyse zaten sizin bu tarz yorumlarınıza kalmadan kendi araştırmamı yaptım. Sistemin eksikliklerini buldum ve kapatacağım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı