35-45 bin TL sistem önerisi

Medusar22

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar gelecekte upgrade etmeyi düşünüyorum. Fiyatını hak eden masaüstü önerir misiniz?

AMD.
Bu bütçede AMD sistem daha mantıklı 5070 sistemlerde bu fiyat bandında 32 GB RAM bile yok.

Hocam gelecekte upgrade edeceğim için önceliğin ekran kartı olması önemli değil mi Radeon'u ilk defa duydum açıkçası.

Hocam gelecekte upgrade edeceğim için önceliğin ekran kartı olması önemli değil mi Radeon'u ilk defa duydum açıkçası.

Hocam NVIDIA tarafındayım bende fakat bütçeniz için Radeon kart daha idealdir eğer ki RTX 5070 sistem istiyorsanız bütçeyi 50-55k arasına çıkarmanız lazım bu.

Hocam NVIDIA tarafındayım bende fakat bütçeniz için Radeon kart daha idealdir eğer ki RTX 5070 sistem istiyorsanız bütçeyi 50-55k arasına çıkarmanız lazım bu.

RAM ve SSD'den kısıp bu fiyata ekran kartı bulmak mümkün mü?

RAM ve SSD'den kısıp bu fiyata ekran kartı bulmak mümkün mü?

Hocam zaten söylediğim bütçede bile RAM Max 16 oluyor ama SSD'deb kısıp bakayım yine de.

Hocam sitelerde dolaştım tek tek fakat 48k altında 5070 sistem bulunmuyor enflasyonu baz aldığımız zaman düşecek gibi de durmuyor fiyatlar.
-Bu sistemde b serisi anakart mevcut 32 RAM 1TB SSD ve soğutucusu içinde yükseltmek içinde sistem yükseltymesi olarak SSD'yi NM790 yaparsanız daha sağlıklı olur PSU'da elverişli.
Bu fiyatın altında ki sistemlerde anakartlar a serisi soğutucusu kötü Power'ları bomba gibi şu an bana kalırsa en F/P sistem budur bütçe oluşturabilirseniz bunu alın aksi takdirde fırsat sistemleri bekleyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…