35 bin TL eta saat almak için site önerisi

LabelAmiri

Centipat
Daha fazla  
Merhaba eta saat düşünüyorum da super clone hangi site önerebilirsiniz? Max 35k bütçem var sizce hangi site uygun?

O bütçeye çok güzel orijinal saatler alabilirsin emin misin replika almaya? Site olarak bilmiyorum ancak superclone 20.000-25.000 aralığında TikTok'ta canlı yayınlarda satıyorlardı Rolex için.

Benim tarih hocam da Omega var elimede aldım titanyum kordon saat 200gr filan ağırdı bir site önerdi ancak onun Omega'sı kalmamış Rolex submariner alsam dikkat çeker mi hocamın Omega'sı dikkat çekmiyor replika olarak bayağı da olmuş alalı fakat başka sitelerden alan varsa diye yazmak istedim.

O bütçeye çok güzel orijinal saatler alabilirsin emin misin replika almaya? Site olarak bilmiyorum ancak superclone 20.000-25.000 aralığında TikTok'ta canlı yayınlarda satıyorlardı Rolex için.
Tabii kide çakma önceliğim değil ama isterim tabiikide bi marka olsun.

Benim tarih hocam da Omega var elimede aldım titanyum kordon saat 200gr filan ağırdı bir site önerdi ancak onun Omega'sı kalmamış Rolex submariner alsam dikkat çeker mi hocamın Omega'sı dikkat çekmiyor replika olarak bayağı da olmuş alalı fakat başka sitelerden alan varsa diye yazmak istedim.

Tabii kide çakma önceliğim değil ama isterim tabiikide bir marka olsun.
Hocam superclonelar birebir oluyor ancak yeni bir konu açın daha iyi olur citizen zenshin öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı