35 bin TL her şey dahil sistem önerisi

ArchEnemyy

Picopat
Daha fazla  
Dostlar 35K'ya mouse monitor klavye dahil sistem lazım, mouse klavye monitor için 5K'sını düşsek 30k'ya bir sistem lazım bana, sadece oyun oynanacak. 2-3 sene sorunsuz götürse yeter, önerilerinize açığım. Teşekkürler şimdiden.

Mouse, klavye, monitör için 5K yetmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa için ne kadar ayırmayı düşünüyorsun? Klavye mouse ve monitörü 5K'ya sığdırman biraz zor olabilir.

30k sistem 5K monitör klavye mouse gibi düşündüm işte hocam öyle sağlam ekipmana gerek yok şu an için ileride yenilerim ya da 1-2K daha koymaya çalışırım ekipman için.

30k sistem 5K monitör klavye mouse gibi düşündüm işte hocam öyle sağlam ekipmana gerek yok şu an için ileride yenilerim ya da 1-2K daha koymaya çalışırım ekipman için.

Hazır sisttem şart mı? Şart ise bunu öneririm.
RAM'leri TwinMOS seç.
Sistemdeki PSU'yu attığım ile değişirsen iyi olur.

Bakayım hocam teşekkür ederim. Hazır sistem şart değil ama toplama sanki bu fiyata daha sıkıntılı olabilir gibi çünkü toplatmaya da işçilik parası falan çıkacak şimdi

AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7600 GAMING OC 8GB-A620 -KINGSTON 16GB DDR5-512GB SSD Uygun Fiyatları ile Tebilonda bir de başka bir arkadaşım şöyle bir şey attı bu nasıldır hocam psu daha iyi gibi geldi biraz daha ucuz sistem 7600xt yerine 7600 olsa ekran kartı ekipmana biraz daha para ayırsam daha mı iyi olur sanki? çok fps farkı yok sanırım

nvidialık bütçe olsa kendim karar verebilirim de amd piyasasında hiç yokum maalesef.

Son düzenleme:

PSU konusunda o sistem daha iyi onun yerine B580 sistemlere de bakabilirsin. 7600XT sistemi alman daha doğru olur zaten attığım PSU ile değişmeni söylemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…