35 bin TL laptop önerisi

Bütçe
35.000
Hocam net bilgi mi? Yani şahsen o kadar para veriyoruz bunun için farklı laptoplara bakınmaya başlarım.
O fiyata ben OMEN düşünebilirdim, 24'e olsa gözüm kapalı alırım ama fiyat artmış. Bulursam arkadaşın cevabını atacağım sana.
Youtube'de Modart PC'nin incelemesinde RAM'lerin kodu gözüküyordu. Kodu aratarak buldum.

Eki Görüntüle 1268964

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
1642427576141.png
 
Zamanlama süreleri daha kısa gözüküyor, üzerinde gelen RAM'lerden daha iyi. Benim tercihim Omen olurdu ama karar size kalmış, daha iyi işlemci ve ekran kartına sahip.

Hocam aynı ekran kartlarını kullanıyorlar ben 140W diye biliyorum yanlış mı? Bir de diğer farklı sebepleriniz var mı? Ona göre düşüneceğim.
 
Aralarında 200TL fark var ondan diyorum, ikisi de sizi üzmez orası ayrı.

Hocam SSD 512 GB olması beni biraz uzak tutuyor ama neden olmasın ekstra malzeme kalitesi iyi midir değil midir bilmediğim için şu anlık Legion'u tercih ediyorum. Ayrıca tasarım olarak daha hoş gözüküyor HP Omen.
 
Hocam bunu almaya karar verdim ama çok fazla kişi RAM'in kötü olduğundan bahsediyor sizin bu konuda bir fikriniz var mı? %20 performans kaybı yaşatıyormuş yanılmıyorsam. Eğer öyle bir şey varsa farklı laptoplara bakmaya şimdiden başlayacağım ciddi bir kayıp çünkü.
Değiştirmek çok da zor değil. Gelen RAM'ler evet yavaş ama bilgisayar zaten çok hızlı olduğu için çok fark ettirmeyecektir. Eğer depolama alanı ihtiyacın varsa açmışken bir de yükseltme yaparsın mis.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı