mehmettademmmm
Decapat
Daha fazla
Eğer dostum, almayı murad ettiğin vakit bir iki ay sonrasına tevâfuk ederse, şimdiden bir kelâm etmek beyhûde olur; zîrâ belki TL bir doları tenzil eder, belki de yüz TL terakkî eyler. Buna mukâbil nizam parçalarının kıymetleri dolar a tâbi’ olarak tebeddül eder, yahut hiçbir hâdise vukû bulmayıp arzdan ziyâde talep zuhur eder de, bu hâl fiyatların sun’î surette teâlîsine sebebiyet verir. Bu sebeble, işbu hususta şimdiden nizam tanzîm eylemek hatalı malûmât vermemize vesile olur.Sistemi 1 2 ay sonra almayı düşünüyorum.
Evet çok haklısın eğerki parçaları fırsatlar geldikçe bile almakta mantıklı değilmidir hocam. Fiyattaki hususta demek istediğim okullar yakında kapanıyor o zamanlar indirimler olur gibisinden sormak istemiştim.Eğer dostum, almayı murad ettiğin vakit bir iki ay sonrasına tevâfuk ederse, şimdiden bir kelâm etmek beyhûde olur; zîrâ belki TL bir doları tenzil eder, belki de yüz TL terakkî eyler. Buna mukâbil nizam parçalarının kıymetleri dolar a tâbi’ olarak tebeddül eder, yahut hiçbir hâdise vukû bulmayıp arzdan ziyâde talep zuhur eder de, bu hâl fiyatların sun’î surette teâlîsine sebebiyet verir. Bu sebeble, işbu hususta şimdiden nizam tanzîm eylemek hatalı malûmât vermemize vesile olur.
7800xt li sisteme 2k bir monitör yakışır mı peki hocam ? uzun zaman götürme açısındanO bütçede 7800XT sistem çıkar.
35k ya kadar sistem tavsiyesi almak istiyorum ama tüm oyunları öyle ultrada oynama gibi hevesim ve zaman sıkıntım yok. Sistemi 1 2 ay sonra almayı düşünüyorum. En iyi fiyat aralığı ne zaman olur fiyat bilgisi sahibi arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim. Şöyle med high arasında oynatabilecek, GTA 6 kaldırabilecek ve uzun ömürlü bir sistem tavsiylerine açığım.
Acelem olmadığı için RX 9060XT'yi de beklemeli miyim?
Edit: 1.5 TB M.2 SSD mevcut.
bundan 10 yıl önce sapphire marka ekran kartım vardı beni sorunlarla bıktırmıştı. son zamanlardaki durumu nedir ?Asus Prime A620M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime A620M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime A620M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.249,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com FSP CMT218 RGB 4 Fanlı 650 W ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP CMT218 RGB 4 Fanlı 650 W ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP CMT218 RGB 4 Fanlı 650 W ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 3.416,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.399,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.399,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Sapphire RX 7800 XT PULSE 11330-02-20G 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sapphire RX 7800 XT PULSE 11330-02-20G 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Sapphire RX 7800 XT PULSE 11330-02-20G 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 18.991,45 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Yakışmaz uzun götürme bakımından ama 2-3 yıl rahat oynarsın. 9060 belki bir tık daha rahat olur sizin için onu beklerseniz daha iyi olur.7800xt li sisteme 2k bir monitör yakışır mı peki hocam ? uzun zaman götürme açısından
Şuan AMD kısmında baya iyi bir durumda. Ben en iyisi derim.bundan 10 yıl önce sapphire marka ekran kartım vardı beni sorunlarla bıktırmıştı. son zamanlardaki durumu nedir ?
7800XTli sisteme 2K bir monitör yakışır mı peki hocam? Uzun zaman götürme açısından