35 bin TL'ye kadar sistem önerisi

Bütçe
350000
35.900TL.

Eğer bütçenizde bir miktar daha tezayüd olursa, 8400F yerine 7500F almak aklen daha münasip olur.
hocam sizden birde med. high civarda oyunları kaldırabilcek bir sistem tavsiyeside alsam

7800XT 2K ekran kartı çünkü? Bütçesi yetiyorsa 2K daha doğru olur.
İyide 2 sene sonra AAA oyunlarda 60 fps bile alamıyacak. Uzun vadade nasıl götürsün ?😺 Şimdilik çok iyi bir kart 2k için lakin uzun süre sonrası için aynı şeyleri düşünmüyorum sizin ile.

hocam sizden birde med. high civarda oyunları kaldırabilcek bir sistem tavsiyeside alsam
Arkadaşın attığı sisteme bakabilirsin o daha iyi işlemci ve anakart üzerinden. Sadece Artic 36 black alırsan soğutucuyu daha iyi olur.

İyi de 2 sene sonra AAA oyunlarda 60 FPS bile alamayacak. Uzun vadade nasıl götürsün?😺 Şimdilik çok iyi bir kart 2K için lakin uzun süre sonrası için aynı şeyleri düşünmüyorum sizin ile.

7800XT 2 yıl sonra 60FPS neden alamasın? 4 5 yıl desen tamam belki haklısın diyebilirim fakat 2 yıl çok kısa bir süre o süre içerisinde kartın 60FPS bile alamayacağını düşünmek bence saçma. Bütçesi 2K almaya yetiyorsa 2K daha doğru bir seçenek olur.

İyi de 2 sene sonra AAA oyunlarda 60 FPS bile alamayacak. Uzun vadade nasıl götürsün?😺 Şimdilik çok iyi bir kart 2K için lakin uzun süre sonrası için aynı şeyleri düşünmüyorum sizin ile.

Bu kanıya nasıl vardın? 4070 1 yıl sonra paramparça olacak o zaman.

1747656121461.png

FSR3 desteği değil saf kas gücü ile alıyor dediğin FPS'leri, sandığından güçlü bir kart bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
7800XT 2 yıl sonra 60FPS neden alamasın? 4 5 yıl desen tamam belki haklısın diyebilirim fakat 2 yıl çok kısa bir süre o süre içerisinde kartın 60FPS bile alamayacağını düşünmek bence saçma. Bütçesi 2K almaya yetiyorsa 2K daha doğru bir seçenek olur.
Son yıllarda optimizasyonlara pek güvenmiyorum bu yüzden böyle düşünüyorum Jedi Survival- Cyberpunk- The Last of Us part 1 pc versiyonlarını hatırlatırım.😣

Bu kanıya nasıl vardın? 4070 1 yıl sonra paramparça olacak o zaman.

Eki Görüntüle 2494270

FSR3 desteği değil saf kas gücü ile alıyor dediğin FPS'leri, sandığından güçlü bir kart bu.
Kingdom come deliverance 2 fsr3 ile 2kda 80-90 fps alıyordum ben. Ben güncel oyunlardan bahsederken bu yıl çıkmış oyunlardan bahsediyorum hocam cyperpunk çıkalı 4-5 sene oldu sanırım ama siz öneriyorsanız yapacak bir şey yok.

Kingdom Come: Deliverance FSR3 ile 2K'da 80-90 FPS alıyordum ben.

1747656407101.png

Fazladan 30FPS için FSR3 açmana gerek yok?
Kart kas gücü ile zaten AVG 65 alabiliyor.

Kingdom come deliverance 2 fsr3 ile 2kda 80-90 fps alıyordum ben. Ben güncel oyunlardan bahsederken bu yıl çıkmış oyunlardan bahsediyorum hocam cyperpunk çıkalı 4-5 sene oldu sanırım ama siz öneriyorsanız yapacak bir şey yok.
Oyunu yeni adam ettiler çünkü, ilk çıktığı hali oynanabilir bir hal mi sence? sıkıntısız hali çıkalı 1 yıl oldu diyebiliriz.

Eki Görüntüle 2494279

Fazladan 30FPS için FSR3 açmana gerek yok?
Kart kas gücü ile zaten AVG 65 alabiliyor.
Tamam işte bende onu diyorum zaten FSR3 veya DLSS açınca oyunun görüntüleri çok kötü olduğu kanatindeyim. Bak bende aynı şeyi söylüyorum işte şimdi 60 fps alıyor kart saf gücü ile 2-3 yıl sonrada aynı fps alacağını düşünüyor musunuz ki KCD2 optimizasyonu baya iyi çıkan bir oyundu crytek motorunu kullanmalarına ragmen yanlış mı düşünüyorum?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı