35 bin TL'ye kadar sistem önerisi

Bütçe
350000
Tamam işte bende onu diyorum zaten FSR3 veya DLSS açınca oyunun görüntüleri çok kötü olduğu kanatindeyim. Bak bende aynı şeyi söylüyorum işte şimdi 60 FPS alıyor kart saf gücü ile 2-3 yıl sonra da aynı FPS alacağını düşünüyor musunuz ki KCD2 optimizasyonu bayağı iyi çıkan bir oyundu Crytek motorunu kullanmalarına ragmen yanlış mı düşünüyorum?

Bu kartlar bunun için üretiliyor zaten, eski kartlar bile 4-5 yılda o hale gelirken bu kart 2 yıla o hale gelmez.

Bu kartı 7/24 mining yapar gibi çalıştırmayacaksan verir, gaming.gen ilk kasasını 6 yıldır kapatmadı, gidersen hala çalışıyor bilgisayar.

Oyunu yeni adam ettiler çünkü, ilk çıktığı hali oynanabilir bir hal mi sence? sıkıntısız hali çıkalı 1 yıl oldu diyebiliriz.
Bende onu söylüyorum. İşte 2k için çok iyi bir kart şuan lakin ŞUAN İYİ olarak ama oyunun optimizasyonları fps ciddi oranda düşürüyor ki bide ekran kartı bunu 2k görüntü verecek.

Bende onu söylüyorum. İşte 2K için çok iyi bir kart şu an lakin şu an İYİ olarak ama oyunun optimizasyonları FPS ciddi oranda düşürüyor ki bir de ekran kartı bunu 2K görüntü verecek.

Her kartın bir zamanı var, 2080 Ti zamanının 4K kartı, şu an 4K oynayabilir misin? Hayır.
Oyunların gelişmesini karta bağlayamazsın yani, kart 2 sene sonra aynı oyunda aynı değerleri verecek, sen gider bu kartı 2-3 yıl sonra çıkacak bir oyunda 2K çalıştırmaya kalkarsan tabii düşecek, sistem gereksinimleri artıyor çünkü.

Her kartın bir zamanı var, 2080 Ti zamanının 4K kartı, şu an 4K oynayabilir misin? Hayır.
Oyunların gelişmesini karta bağlayamazsın yani, kart 2 sene sonra aynı oyunda aynı değerleri verecek, sen gider bu kartı 2-3 yıl sonra çıkacak bir oyunda 2K çalıştırmaya kalkarsan tabii düşecek, sistem gereksinimleri artıyor çünkü.
Bende onu diyorum zaten.

Bende onu diyorum zaten.

Uzun vadede nasıl götürecek diye yazmanın sebebi ne o zaman? Kullanıcı temiz kullanırsa götürür, gelecek oyunların sistem gereksinimlerini bilmeden bunu yazman saçma.
Yüksek ihtimal 2 yıl sonra çıkacak oyunları bile oynatacak bu kart, kısacası oyunların sorunlarını karta bağlaman saçma, AMD şu an FSR4'ü 7000 serisine aktarmaya çalışıyor yazılımsal olarak.

Uzun vadede nasıl götürecek diye yazmanın sebebi ne o zaman? Kullanıcı temiz kullanırsa götürür, gelecek oyunların sistem gereksinimlerini bilmeden bunu yazman saçma.
Yüksek ihtimal 2 yıl sonra çıkacak oyunları bile oynatacak bu kart, kısacası oyunların sorunlarını karta bağlaman saçma, AMD şu an FSR4'ü 7000 serisine aktarmaya çalışıyor yazılımsal olarak.
Oynatacak bu konuda sıkıntı yok büyük ihtimalle 5-6 yıl sonrada oynatacaktır lakin oynamaktan kastın ne 30fps 2k mı 60fps 2k mı ben 60fps 2 k verebileceğinden şüphe ediyorum.

Oynatacak bu konuda sıkıntı yok büyük ihtimalle 5-6 yıl sonra da oynatacaktır lakin oynamaktan kastın ne 30FPS 2K mı 60FPS 2K mı ben 60FPS 2 k verebileceğinden şüphe ediyorum.

60FPS 2K oynatacak, standart bu.
Sen sırf ileride oynatamayacak diye 5 yıllığına 2K kaliteli monitör yerine 1080p monitör kullanmasını savunuyorsun, bu kart 2K kartı, senin öznel düşüncen bunu değiştirmiyor, bu kart 2K monitör ile kullanmak için üretildi.

60FPS 2K oynatacak, standart bu.
Sen sırf ileride oynatamayacak diye 5 yıllığına 2K kaliteli monitör yerine 1080p monitör kullanmasını savunuyorsun, bu kart 2K kartı, senin öznel düşüncen bunu değiştirmiyor, bu kart 2K monitör ile kullanmak için üretildi.
Umarım dediğiniz gibi olur. 😇🙏

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı