35 bin TL'ye laptop önerisi

ufuk67889

Zeptopat
Daha fazla  
Lenovo'nun i5 12.nesil HX işlemcili, 16 GB RAM 512 GB SSD, Intel A530 ekran kartlı fiyat 30.00 ya da Casper'in i5 12.nesil h işlemcili, 8 GB RAM, 512 GB SSD RTX 3050 ekran kartı fiyat 35.000. Hangisi sizce? İkisinde de Windows kurulu.

Ben Windows kurmayı bilmiyorum ama Windows kurulu bir öneriniz var mı acaba?

Windows kurmak inanılmaz basit, boşu boşuna ekstra para verip donanımdan kısmaya gerek yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada adım adım var. Paranızı çöpe atmayın, kolay kazanılmıyor.

Windows kurmak inanılmaz basit, boşu boşuna ekstra para verip donanımdan kısmaya gerek yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Burada adım adım var. Paranızı çöpe atmayın, kolay kazanılmıyor.

Telefona takılan flaştan Windows 11 indirebilir miyim telefondan? Bilgisayar yokta.

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefona takılan flaştan Windows 11 indirebilir miyim telefondan? Bilgisayar yokta.

Evet, telefon üstünden de kurulum USB'si hazırlayabilirsiniz. Video burada:

Teşekkür ederim zamanını ayırıp cevapların. İçin bir sorun çıkarsa yazarım.

Rica ederim. Herhangi bir sorunda yeni konu açıp etiketlerseniz yardımcı olurum.

Evet, telefon üstünden de kurulum USB'si hazırlayabilirsiniz. Video burada:

Windows 11'i alamdan deneme sürümünde istediğimiz kadar mı kullanabiliryoruz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 11'i alamdan deneme sürümünde istediğimiz kadar mı kullanabiliryoruz?

Evet kullanılabiliyor fakat Windows 11 lisansları internette 50-200 TL'ye bulunabiliyor. SağlamLisans üstünde key alırsınız kafanız rahat olur. İçinde Windows ile gelen laptoplar genel olarak FreeDOS modeline göre 2-3.000 TL daha pahalı oluyor. Bu fiyat farkı gereksiz ucuza key satıldığı için.

Yeni konular

Geri
Yukarı