35 bin TL'ye RX 7700 XT sistem alınır mı?

emin0

Hectopat
Daha fazla  

Selamlar daha önceden GTX 1660'lı kasam vardı çok zaman geçirmiyorum bir de anakartı eski diye satmıştım sonradan pişman oldum şimdi tekrar almayı düşünüyorum.

Arkadaşımın önerisi üzerine güçlü ekran kartlı ve işlemcili ayrıyeten DDR5 olan bu sistemi alacağım büyük ihtimalle. Bir de bu linkteki işlemci ısınıyormuş hava soğutmayla beraber alacağım, düşünceleriniz tavsiyeleriniz nelerdir? NVIDIA takıntım vesaire yok rica ediyorum 4060'lı sistemler atmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:

Selamlar daha önceden GTX 1660'lı kasam vardı çok zaman geçirmiyorum bir de anakartı eski diye satmıştım sonradan pişman oldum şimdi tekrar almayı düşünüyorum.

Arkadaşımın önerisi üzerine güçlü ekran kartlı ve işlemcili ayrıyeten DDR5 olan bu sistemi alacağım büyük ihtimalle. Bir de bu linkteki işlemci ısınıyormuş hava soğutmayla beraber alacağım, düşünceleriniz tavsiyeleriniz nelerdir? NVIDIA takıntım vesaire yok rica ediyorum 4060'lı sistemler atmayın.
Alınır.

Ben de R5 7600 RX 7700 kullanıyorum ve çok memnunum. RX 7700 4060 , 4060 ti'ın üstünde 4070 e yakın bir kart istediğim her oyunu 2k da rahatça oynuyorum. Rami 32 ve ssdyi 1tb tercih ettim bu sistemden farklı olarak.

Birkaç aydır tam da bu sistemi araştırıyorum bence işlemci de ekran kartı da çok güzel seçim bu sistemde başka sitelerin de bu bileşenli hazır sistemleri var onlara da bakmayı unutma ama işlemci olarak kesinlikle 7500F veya 7600 almanı öneririm ekran kartı da 2K için yeterli. Aklında 2K monitör yoksa bence yaza kadar para arttırıp 2K'ya geçmeni öneririm ekran kartından tam performans almak için SSD 1TB olmalı bence işlemci için 2 adet M.2 slotu olan bir anakarta çıkabilirsen tadından yenmez. Diyeceklerim bu kadar iyi alışverişler güle güle kullanın.

Son olarak linkini bıraktığım sistemi de özelleştirerek bir incelemeni tavsiye ederim ben Sinerji'den değil buradan alırdım.

Bir buna da bakayım hocam çok teşekkürler tavsiyeleriniz için.

Sistemdeki ssdnin okuma yazması düşük onu yükseltebilirsin bu arada.
linkteki opsiyonlardan m2yi 1tb kingston olarak değiştirip bir de hava soğutma eklemeyi düşünüyorum 16gb ram ileriki zamanlar için yeterli olur mu acaba

Bir buna da bakayım hocam çok teşekkürler tavsiyeleriniz için.

linkteki opsiyonlardan m2yi 1tb kingston olarak değiştirip bir de hava soğutma eklemeyi düşünüyorum 16gb ram ileriki zamanlar için yeterli olur mu acaba
ben ssd olarak şunu tercih ettim 7300-6400 hızlarına sahip alacağın yer ile görüşüp bu hızlarda birşey bakabilirsin bütçen uygunsa değil ise o sistemdeki kingston da yeterli olur

16 gb ram şuanki oyunlara yeterli olucaktır ama yeni çıkan oyunlara yetmeyebilir bütçen yoksa erteleyebilirsin

Ben SSD olarak şunu tercih ettim 7300-6400 hızlarına sahip alacağın yer ile görüşüp bu hızlarda bir şey bakabilirsin bütçen uygunsa değil ise o sistemdeki Kingston da yeterli olur.

16 GB RAM şu anki oyunlara yeterli olacaktır ama yeni çıkan oyunlara yetmeyebilir bütçen yoksa erteleyebilirsin.

32 RAM'i ertelesem iyi olacaktır o zaman M.2'yi de daha yükseltemem gibi bütçemi aşıyor biraz hava soğutma da var çünkü çok teşekkürler hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı