35 bin TL'ye telefon önerisi

wasp0169

Femtopat
Daha fazla  
Selam Samsung veya iPhone telefon düşünüyorum. Max 35k bütçem var beni uzun süre götürsün oyunlarda ortalama performans versin bir de bataryası üzmesin diye düşündüm ben.

Dostum max bütçenin 35k olduğunu söylemişin ama yine de 35kya exynos işlemcili bir telefon alacağına üzerine koyabilirsen 8k daha koyup S25 almanı tavsiye ederim

S24+ bence, sadece 2 güncellemesi kalmış telefon olan Honor 400 Pro pek tercihim olmazdı (üstelik 2025 yılında çıkıp toplam 3 güncelleme alması başlı başına eksiklik Samsung 6-7 yıl önce 3 yıl sürüm 4 yıl güvenlik veriyordu) zaten batarya ve işlemci dışında artısı yok.

Kamera, ekran, islemci, batarya her konuda daha iyi. Guncelleme omru bitince cihaz cop olmuyor.
Yeni gelen özellikleri kullanamayacak güvenlik açıkları olacak...
Ekranda neyde daha iyi?
QHD HDR10+ destekli dynamic AMOLED ile kıyaslıyorsunuz.
4K 30FPS ön kamera 😄
İşlemci ve batarya dışında pek bir artısı yok ki One UI Magic UI'den çok daha iyi.
Üstelik Galaxy AI var.

Dostum Max bütçenin 35k olduğunu söylemişin ama yine de 35kya Exynos işlemcili bir telefon alacağına üzerine koyabilirsen 8K daha koyup S25 almanı tavsiye ederim.

Exynos diye gommeye calistigin islemcinin basarisindan haberin yok sanirim. 2400 mukemmel bir islemci, ozellikle verimlilik tarafinda.

holy-hell-exynos-2400-4nm-is-better-than-a18-pro-in-gpu-3nm-v0-jr56h4ulniqd1.jpeg

Yeni gelen özellikleri kullanamayacak güvenlik açıkları olacak...
Ekranda neyde daha iyi?
QHD HDR10+ destekli dynamic AMOLED ile kıyaslıyorsunuz.
İşlemci ve batarya dışında pek bir artısı yok ki One UI magic UI'den çok daha iyi.

S24+ ekrani kronik mura effect sorunlu hatta S24 serisinin tamaminda var bu sorun. Dynamic amodel olmasinin bir onemi yok tek fark isimlendirme. Ayni zamanda HDR zaten neredeyse hiçbir konuda ise yaramiyor sadece bazi YouTube videolarinda destekleniyor. MagicOS ise daha stabil ve hafif One UI'dan bunlari Samsung kullanicisi olsrak soyluyorum. MagicOS hafife alinacak bir arayuz degil.

Exynos diye gommeye calistigin islemcinin basarisindan haberin yok sanirim. 2400 mukemmel bir islemci.

Eki Görüntüle 2584157

S24+ ekrani kronik mura effect sorunlu. Ayni zamanda HDR zaten neredeyse hiçbir konuda ise yaramiyor sadece bazi YouTube videolarinda. MagicOS ise daha stabil ve hafif One UI'dan bunlari Samsung kullanicisi olsrak soyluyorum. MagicOS hafife alinacak bir arayuz degil.

Kumlanma sorunu çözüldü diye biliyorum.
One UI Android'in en iyi makyajlı yazılımı ancak o ne olacak ağır kabul ediyorum ama harika S20 kullanıyorum. Kastığını görmedim Exynos 990 çıldırtıyor o kadar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı