Dostum Max bütçenin 35k olduğunu söylemişin ama yine de 35kya Exynos işlemcili bir telefon alacağına üzerine koyabilirsen 8K daha koyup S25 almanı tavsiye ederim.
S24+ bence, sadece 2 güncellemesi kalmış telefon olan Honor 400 Pro pek tercihim olmazdı zaten batarya ve işlemci dışında artısı yok.
Yeni gelen özellikleri kullanamayacak güvenlik açıkları olacak...Kamera, ekran, islemci, batarya her konuda daha iyi. Guncelleme omru bitince cihaz cop olmuyor.
Dostum Max bütçenin 35k olduğunu söylemişin ama yine de 35kya Exynos işlemcili bir telefon alacağına üzerine koyabilirsen 8K daha koyup S25 almanı tavsiye ederim.
Yeni gelen özellikleri kullanamayacak güvenlik açıkları olacak...
Ekranda neyde daha iyi?
QHD HDR10+ destekli dynamic AMOLED ile kıyaslıyorsunuz.
İşlemci ve batarya dışında pek bir artısı yok ki One UI magic UI'den çok daha iyi.
Exynos diye gommeye calistigin islemcinin basarisindan haberin yok sanirim. 2400 mukemmel bir islemci.
Eki Görüntüle 2584157
S24+ ekrani kronik mura effect sorunlu. Ayni zamanda HDR zaten neredeyse hiçbir konuda ise yaramiyor sadece bazi YouTube videolarinda. MagicOS ise daha stabil ve hafif One UI'dan bunlari Samsung kullanicisi olsrak soyluyorum. MagicOS hafife alinacak bir arayuz degil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.