35 bin TL'ye yayıncılık için sistem önerisi

Bütçe
30-35K

bruvabi

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Twitch platformunda yayınlara başladım ama sistemim yetersiz geliyor ve yayın yaparken oyunda drop yiyorum. Bunun için sıfırdan sistem toplamak istiyorum ama çok bilgim yok bu yüzden nasıl bir sistem toplamam gerekir yardımcı olursanız sevinirim. Yayıncılıkta dışında editler için Adobe programları kullanacağım ve yazılım ile de ilgileniyorum VS Code ve Android Studio kullanıyorum. Çift monitör kullanacağım ikinci monitörde sadece tarayıcı açık olacak yayın ekranına bakacağım için aşırı güçlü bir ekran kartı olmasına gerek yok. Bütçe 30-35k civari. Bir ay sonra alabileceğim bir ay sonra güncel kurdan dolayı konuyu tekrar gündeme getirebilirim şu anda fikir olması açısından yardımınızı istiyorum.

İyi sosyaller dilerim.

Tam bilmiyorum ama yayıncılar genellikle bir yayın bir de oyun olarak iki bilgisayar yapıyorlar sizde öyle yapabilirsiniz ama bütçe yeterli olmayabilir.

İki farklı bilgisayarda ekranları nasıl paylaştırıyorlar peki bir de tek bir bilgisayar olursa daha iyi olur benim için çünkü aynı zamanda bazı oyunları sadece kayıt alıp edit vs yapacağım zaman dosyaları taşımakta zor olur.

İki farklı bilgisayarda ekranları nasıl paylaştırıyorlar peki bir de tek bir bilgisayar olursa daha iyi olur benim için çünkü aynı zamanda bazı oyunları sadece kayıt alıp edit vs yapacağım zaman dosyaları taşımakta zor olur.

Yayın ekranını paylaşmıyorlar ayrıca tam OBS yayın gereksinimlerini başka bilen biri varsa ona sorarsanız daha iyi olur.

Bir arkadaşım Ethereal Gold | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Colorful RTX 4070 Ti 12 GB | 1 TB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com bu bilgisayarı önerdi ancak bütçeyi biraz aşıyor ekstra monitör de alacağım çünkü sizin artıklarınız da güzel duruyor değerlendireceğim. Teşekkür ediyorum yardımlar için yine önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Alinabilir gibi...

Ama...

Attigim sistemdeki karti 4070 Ti yukseltince 40k oluyor ve bence PSU olarak da Gamepower'dan daha iyi.

Alinabilir gibi...

Ama...

Attigim sistemdeki karti 4070 Ti yukseltince 40k oluyor ve bence PSU olarak da Gamepower'dan daha iyi.

Evet şimdi baktım ekran kartı markasını hiç duymadım ama o kart hakkında bilgin var mı ne kadar sağlıklı diğer markalara göre? Bir de benim attığım linkte işlemci modelini Ryzen 7 yapmıştım o haliyle 45k oluyor sizce Ryzen 5 serisi yeterli olur mu yani ekran kartını Ti serisine yükseltip o şekilde almam mantıklı mı olur?

Evet şimdi baktım ekran kartı markasını hiç duymadım ama o kart hakkında bilgin var mı ne kadar sağlıklı diğer markalara göre? Bir de benim attığım linkte işlemci modelini Ryzen 7 yapmıştım o haliyle 45k oluyor sizce Ryzen 5 serisi yeterli olur mu yani ekran kartını Ti serisine yükseltip o şekilde almam mantıklı mı olur?

Ti.

Ekran karti markasi gaindward ya da Colorful, ikisi de iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı