HP sag olsun, kullanicilarina bunu layik goruyor. Kullananlarin cogu da savunuyor, HP 7840hs Cinebench puanina bak. Bir de Lenovo LOQ gibi cihazlara bak.Nasıl tam performans veremiyor.
Throttle var HP de.
HP sag olsun, kullanicilarina bunu layik goruyor. Kullananlarin cogu da savunuyor, HP 7840hs Cinebench puanina bak. Bir de Lenovo LOQ gibi cihazlara bak.Nasıl tam performans veremiyor.
HP sag olsun, kullanicilarina bunu layik goruyor. Kullananlarin cogu da savunuyor, HP 7840HS Cinebench puanina bak. Bir de Lenovo LOQ gibi cihazlara bak.
Throttle var HP de.
Paneli mükemmel bunun, ama arkadaş 35 bin demiş Nitro 5 daha makul duruyor.
YouTube'den cihazlarin incelemelerine bakarak, ama siz zahmet etmeyin. Ben atayim.Laptopların Cinebench puanına nereden bakabilirim.
YouTube'dan cihazlarin incelemelerine bakarak, ama siz zahmet etmeyin. Ben atayim.
İlk fotoğraf Victus, 2. fotoğraf LOQ.
![]()
HP Victus 16-S0015NT 7Z586EA Ryzen 7 7840HS 16 GB 512 GB SSD RTX4060 16.1" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP Victus 16-S0015NT 7Z586EA Ryzen 7 7840HS 16 GB 512 GB SSD RTX4060 16.1" Full HD Notebook fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! HP Victus 16-S0015NT 7Z586EA Ryzen 7 7840HS 16 GB 512 GB SSD RTX4060 16.1" Full HD Notebook özelliklerini incele, 36.999,00 TL'den başlayan...www.akakce.com
Hocam 16 gb ram almak istiyorum. Yine de tesekkur ederim.Bir de ayriyeten bir sorum var 3 ms sorun yasatir mi bana. Oyun oynamiyorum pek fazla ama bilemedim.![]()
ACER Nitro5 Intel Core I7-12700h 8gb 1tb Ssd 8gb Rtx4060 Dos 15.6" Gaming Laptop Nh.qm0ey.004 - Fiyatı, Yorumları
ACER Nitro5 Intel Core I7-12700h 8gb 1tb Ssd 8gb Rtx4060 Dos 15.6" Gaming Laptop Nh.qm0ey.004 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
RAM sonradan eklersiniz, zaten ya HP ya Acer. HP alirsaniz islemcinizden tam performans alamazsiniz, dandik panel, dandik sogutma olan cihaz kullanirsiniz.Hocam bu guzel de HP'yi bana cok kotulediler en son dun HP'si olan biriyle konustum . kasinca mavi ekran vermis. Var yine kotuleyen birkaç arkadasim. Servisinde de sorun varmis.
Hocam 16 gb ram almak istiyorum. Yine de tesekkur ederim.
Hocam lenovo yu neden elediniz merak ediyorum. Benim onu alma ihtimalim daha yuksekti o yuzden soruyorum.RAM sonradan eklersiniz, zaten ya HP ya Acer. HP alirsaniz islemcinizden tam performans alamazsiniz, dandik panel, dandik sogutma olan cihaz kullanirsiniz.
4060 LOQ varsa onu al, 4060 LOQ gormedim bu butcede.Hocam lenovo yu neden elediniz merak ediyorum. Benim onu alma ihtimalim daha yuksekti o yuzden soruyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.