GustavoFringQ
Picopat
Daha fazla
Bu nasıl mümkün oluyor? Az önce yaşandı; internet yavaş çalışıyordu, geçici olarak telefondan internetimi açtım. Takılmaya başladım, YouTube'da araştırma falan yapıyordum. Allah'tan telefon yanımdaydı, o sırada bir bildirim geldi, anlık göz kaymasıyla gördüm: “Tarifeniz bitmiştir.” falan diyordu. Ben de yanlışlık olmuştur diye girdim Türk Telekom'a, baktığımda 35 GB internet 0'lanmış. Her dakika 78 TL maliyet yansıyor! Hızlıca interneti kapattım. Telefon yatağımda olsaydı, her dakika 78 TL yansıyorsa en az 1 saat sonra telefona bakacağım için 5K küsur fatura gelirdi.
Şu an açıkçası üzülüyorum; 25 gün dışarıda internetsiz + 678 lira fatura ödeyeceğim.
Ama işin ilginç yanı, hani ne bir oyun ne de bir şey yaptım. YouTube'da bir çözüm arıyordum ve bir program indirmeye çalışıyordum.
Şu an açıkçası üzülüyorum; 25 gün dışarıda internetsiz + 678 lira fatura ödeyeceğim.
Ama işin ilginç yanı, hani ne bir oyun ne de bir şey yaptım. YouTube'da bir çözüm arıyordum ve bir program indirmeye çalışıyordum.