Tarifeli bağlantının yanında bir de limit koyun sonraki sefer. Windows üzerinden yapabiliyorsunuz bunu, mesela 5GB limit koyun, limit dolunca bildirim verir.
Geçmiş olsun, mobil veri geçince tarifeli bağlantı ayarı yapın ve asla riskli iş yapmayın bu da size kötü bir ders olmuş oldu. Ders almış oldunuz her kötü olayda bir iyi yan vardır pozitif bakın![]()
Hocam diğer arkadaşında dediği gib PC bir yerden veri çekmiş Samsung'larda mobil veriden X kadar internet kullanıldığında uyar diye bir ayar var onu ayarlayın uyarı geliyor geçtiğinizde.
Dersimi almış oldum artık. Bu saatten sonra daha dikkatli olacağım.
Evet vardi hocam biliyordum ama 35 GB kotam vardi yani sonucunun buraya varacağını bilmiyordum.
Realme 9 Pro 5G kullanıyorum ve kişisel erişim noktası ayarlarında, sınır koyma özelliği var. Telefonunuzda varsa kesinlikle kullanmanızı öneririm.Evet vardi hocam biliyordum ama 35 GB kotam vardi yani sonucunun buraya varacağını bilmiyordum.
Laptopta bağlamıştım aslında.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.