35 GB internet yarım saatte bitip 278 TL aşım maliyeti eklenmiş

Geçmiş olsun, mobil veri geçince tarifeli bağlantı ayarı yapın ve asla riskli iş yapmayın bu da size kötü bir ders olmuş oldu. Ders almış oldunuz her kötü olayda bir iyi yan vardır pozitif bakın :)

Dersimi almış oldum artık. Bu saatten sonra daha dikkatli olacağım.

Hocam diğer arkadaşında dediği gib PC bir yerden veri çekmiş Samsung'larda mobil veriden X kadar internet kullanıldığında uyar diye bir ayar var onu ayarlayın uyarı geliyor geçtiğinizde.

Evet vardi hocam biliyordum ama 35 GB kotam vardi yani sonucunun buraya varacağını bilmiyordum.

Dersimi almış oldum artık. Bu saatten sonra daha dikkatli olacağım.

Evet vardi hocam biliyordum ama 35 GB kotam vardi yani sonucunun buraya varacağını bilmiyordum.

İnsan öyle düşünüyor hocam ama 5GB gibi bir miktara ayarlamakta her zaman fayda var sağlık olsun bir dahakine dikkatli olursunuz 😁

Şu fiyatları ve hizmeti görünce midem bulanıyor. Hem 40gb gibi komik bir kota için 600 küsür lira para alıyorlar, hemde sundukları internet hızları berbat.

Realme 9 Pro 5G kullanıyorum ve kişisel erişim noktası ayarlarında, sınır koyma özelliği var. Telefonunuzda varsa kesinlikle kullanmanızı öneririm.

Sık sık internet paylaşımını kullandığım bir dönemde, kritik uygulamaların internet kullanımlarını kısıtlamış olmama rağmen 500 MB sınır koymuştum. Çok faydasını gördüm.
Ayrıca, Netlimiter uygulamasını da kullanmanızı tavsiye ediyorum. Gereksiz uygulamaların internete erişimin engelleyebilir veya sınırlandırabilirsiniz. Hangi uygulamanın anlık olarak ne kadar internet tükettiğini de görebilirsiniz.

Laptopta bağlamıştım aslında.

Screenshot_20251102_120608_Settings.jpg

Screenshot_20251102_120601_Settings.jpg

Android'de bu iki yeri kontrol et.

Bir de şöyle bir durum da var tabii:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı