35 Mbps İnternet 1 Mbps Hızla İndiriyor

air06saw

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Hatta sorun yokmuş. Türk Telekom'u aradım. Modemde sorun olabilir dediler. Modem: TP-Link TD-W9970 v3. Upload hızında sorun yok. Yalnızca indirmede sorun var. Evdeki diğer cihazlarda da aynı hızda. Kablolu denememe rağmen aynı hızlarda, maksimum 2 Mbps oluyor kabloluda. Ping: 80 civarında. Sizce sorun nedir? Yardımcı olabilecek birisi var mı?

Merhaba arkadaşlar. Hatta sorun yokmuş. Türk Telekom'u aradım. Modemde sorun olabilir dediler. Modem: TP-Link TD-W9970 v3. Upload hızında sorun yok. Yalnızca indirmede sorun var. Evdeki diğer cihazlarda da aynı hızda. Kablolu denememe rağmen aynı hızlarda, maksimum 2 Mbps oluyor kabloluda. Ping: 80 civarında. Sizce sorun nedir? Yardımcı olabilecek birisi var mı?

Modem arayüzüne girin hattın durumunu kendiniz kontrol edin. Telekom kontrol etmesine gerek yok sizde bakabilirsiniz.

Yanlış bilgi
Merhaba arkadaşlar. Hatta sorun yokmuş. Türk Telekom'u aradım. Modemde sorun olabilir dediler. Modem: TP-Link TD-W9970 v3. upload hızında sorun yok. Yalnızca indirmede sorun var. Evdeki diğer cihazlarda da aynı hızda. Kablolu denememe rağmen aynı hızlarda, Max 2 Mbps oluyor kabloluda. Ping: 80 civarında. Sizce sorun nedir? Yardımcı olabilecek birisi var mı?

Maksimum indirme hızı zaten 35/10'dan 3,5 Mbps olarak gözükecetir. Eğer frekansınız 2,4 GHz ise maksimum 2 Mbps olması normal.

Bende de böyle bir sorun vardı uploadım normaldi ama downloadım 1'in altındaydı. Aradaık yetkili servisi geldiler ve yaptılar size de en kısa zamanda bunu öneririm çünkü biz çok şey yaptık düzelmedi.

Merhaba arkadaşlar. Hatta sorun yokmuş. Türk Telekom'u aradım. Modemde sorun olabilir dediler. Modem: TP-Link TD-W9970 v3. upload hızında sorun yok. Yalnızca indirmede sorun var. Evdeki diğer cihazlarda da aynı hızda. Kablolu denememe rağmen aynı hızlarda, maksimum 2 Mbps oluyor kabloluda. Ping: 80 civarında. Sizce sorun nedir? Yardımcı olabilecek birisi var mı?

Packet loss olabilir mi? (emin değilim)

Bende de böyle bir sorun vardı uploadım normaldi ama downloadım 1'in altındaydı. Aradaık yetkili servisi geldiler ve yaptılar size de en kısa zamanda bunu öneririm çünkü biz çok şey yaptık düzelmedi.
tam olarak sorun neymiş hocam? ben de başka çare göremiyorum ya da yeni modem alacağım. çok üzdü bu modem beni
Bütün kablosuz cihazların bağlantısını kesip, kablolu cihazda hız testi yapın öncelikle.
yaptım hocam durum aynı

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı