Sağ ol cevabın için babamla konuşur hallederim inşallah. Bir eşy daha sormak istiyorum 16Mpbs internet aldık sözde ama speedtest den sonuçlarım 12Mpbs download ve 0.60Mpbs uploadım var.
Bu kadar fazla droplu gelmesi normal mi?
Explore the best fibre broadband plans in Singapore. Get ultra-fast speeds from 3Gbps to 10Gbps & the latest WiFi 7 technology starting from $39.90 with Singtel.
www.singtel.com
Singapur'da 2Gbps internetin 65 dolar mesela. Ama Türkiye'de ISS'ler aşırı yüksek fiyat koyuyor.
Sağ ol cevabın için babamla konuşur hallederim inşallah. Bir eşy daha sormak istiyorum 16Mbps internet aldık sözde ama Speedtest'den sonuçlarım 12Mbps download ve 0.60Mbps uploadım var.
Sağ ol cevabın için babamla konuşur hallederim inşallah. Bir eşy daha sormak istiyorum 16Mpbs internet aldık sözde ama speedtest den sonuçlarım 12Mpbs download ve 0.60Mpbs uploadım var.
Hocam ama gerçekten 12Mpbs bile az sen 12 ye geçsen çok mutlu olacağını düşünmüyorum. Geçmiş olsun umarım arttırabilirsin.
24Mbps için 110 lira ödüyoruz normalde 105 liraydı ama geçen ay sözleşme olmasına rağmen zam yaptılar bizde anlamadık. Geçenlerde baktığımda Türk Telekom'da 24mbps 115 lira civarındaydı. 35mbps ise 130 lira civarı olması lazım.
Hangi platformdan? Ben 24Mbps ile 2.9-3.0 indiriyorum (Türk Telekom moment).
3Mbps kayıp olduğunu düşünürsek 4MB/s hızda indirmesi gerekmekte. Fakat mesela bende Epic Games'ten indirirken 1.5MB/s Steam'den indirirken 2.5 ile 2.9 arasında dolaşıyor.
Maalesef. 12 değil 8'e böleceksiniz.
Ne için kullanacağınıza bağlı olarak değişir. Mesela o internetle GTA 5 indirmek işkence olur.
Sabit 12Mbps yani 1.5MB/s ile indirirseniz 20 saat 40 dakika 46 saniyede inecektir.