35 yaşında meslek seçimi nasıl olmalı?

spawn42

Hectopat
Arkadaşlar merhaba yaşım 35 ve bir meslek seçmek istiyorum ve çok kararsız kaldım. Şu an 2 meslek arasında kaldım. Muhasebe ve teknik resim arasında, yaşımı da göz önünde bulundurarak kısa bir sürede hangisini ögrenebilirim? Hangisi dağa kolay bir meslektir? Eğitim veren kurtlardan eğitim alıp sonra bir iş yeri bulup başlayacagım inşallah.

Arkadaşlar merhaba yaşım 35 ve bir meslek seçmek istiyorum ve çok kararsız kaldım. Şu an 2 meslek arasında kaldım. Muhasebe ve teknik resim arasında, yaşımı da göz önünde bulundurarak kısa bir sürede hangisini ögrenebilirim? Hangisi dağa kolay bir meslektir? Eğitim veren kurtlardan eğitim alıp sonra bir iş yeri bulup başlayacagım inşallah.

Muhasebe bana hep daha kolay bir iş gibi gözükmüştür pratik çalışmanın önemi büyük tabii.

Muhasebe için belge almak çok uzun iş diye biliyorum araştırdınız mı? Serbest mali müşavirlik derdim ama dediğim gibi çok aşırı uzun bir süreç diye bilgim var.
Teknik resimde imza yetkiniz var ise olabilir, bunun dışında gezegenin bu çağında prim yapacağını düşünmüyorum.

Geri
Yukarı