350.000-400.000 TL'ye araç önerisi

Hocam arkadaş büyük ihtimalle aile aracı arıyor, attığınız araba Audi TT; parça sıkıntısı olmayacağı konusunda size katılmıyorum. Olsa bile pahalıdır. Audi olduğu için yine fazla masraflı bir araç olacak. 450.000TL olması da şüphe uyandırdı. Megane CC'ler daha pahalı bundan. Opel kısmına gelirsek Corsa gayet sorunsuz bir araç. 1.3CDTi seçilirse tadından yenmez. Japon kısmında bu fiyata mantıklı olan bir tek Toyota Corolla var, onların da çoğu 300.000 km üstünde araçlar.
Bu araçları örnek olsun diye attım hocam bunlara bakarsınız. Ne istediğinizi tam olarak anlatırsanız daha fazla yardım edebiliriz.
Hocam evet aile aracı istiyorum fakat biraz modelli olsa mesela chevrolet Cruze hem moddeli hemde biraz yakışıklı araba önerirmisiniz bu arabayı

Hocam arkadaş büyük ihtimalle aile aracı arıyor, attığınız araba Audi TT; parça sıkıntısı olmayacağı konusunda size katılmıyorum. Olsa bile pahalıdır. Audi olduğu için yine fazla masraflı bir araç olacak. 450.000TL olması da şüphe uyandırdı. Megane CC'ler daha pahalı bundan. Opel kısmına gelirsek Corsa gayet sorunsuz bir araç. 1.3CDTI seçilirse tadından yenmez. Japon kısmında bu fiyata mantıklı olan bir tek Toyota Corolla var, onların da çoğu 300.000 km üstünde araçlar.
Bu araçları örnek olsun diye attım hocam bunlara bakarsınız. Ne istediğinizi tam olarak anlatırsanız daha fazla yardım edebiliriz.

Haklisiniz efendim Renault ideal bence de ya da dediğim gibi golfte olabilir 4 kapi eğer Opel'in bir sorunu yoksa Opel'de olabilir ama 1.3 motor tabii siz daha iyi bilirsiniz

Hocam evet aile aracı istiyorum fakat biraz modelli olsa mesela chevrolet Cruze hem moddeli hemde biraz yakışıklı araba önerirmisiniz bu arabayı
Cruze'un o fiyat aralığında temizini bulabilir misiniz bilmiyorum. Onun haricinde arkadaşın da dediği gibi alacaksanız 2.0D bakın. Ha modelli istiyorsanız şunları önerebilirim:
Bu örnek bir ilan olsun, çok fazla ilan olduğu için içlerinden seçemedim hocam. 350-400 bin TL aralığında öyle ayağımı yerden kessin kafasındaysanız üstteki Symbol'den veya Fiat Linea, Fiat Punto, Dacia Logan, Hyundai Getz, Hyundai Accent Era gibi arabaları araştırabilirsiniz. Cruze için de dediğim gibi o fiyat aralığında sadece 1.6 motorlular var ama hakkında yorum yapamam ve o aralıktaki arabalar pek iç açıcı durumda değiller yine de isterseniz bakın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı