350-400 bin TL araba önerisi

katipagam

Hectopat
Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
Meslek
Zabıt Katibi
Merhaba. 350-400 bin arasında 2004-2010 arası alabileceğim, kilometresi çok olmayan, 3-4 sene ayağımı yerden kesebilecek ve sanayiye fazla uğratmayacak araç tavsiyesinde bulunabilir misiniz? Hız sevmiyorum sadece ulaşım için kullanabileceğim bir araç bakıyorum.

2014'ten beri 2012 Corsa D 1.2 kullanıyoruz şu ana kadar çok masrafı olmadı.

1.2-1.4 benzin ya da 1.3 dizel alabilirsin. Aynı şekilde astra h modellerine de bakabilirsin 1.6 benzin veya 1.3 dizellere.

İkisi de yarı elektronik araçlar kullanımları rahat çoğu yere giriliyor çok hor kullanılmadıysa yapılması gereken bakımları yerinde yapılmışsa sıkıntı sorun çıkartmaz.

2006-2008 civarları Ford Fiesta 1.6i düşünülebilir, pek sorun çıkartmayan bir motor, aracı kullanmak basit ve rahat. Bu paralara temiz bulunabilirse H kasa Astra da bakılabilir veya o da olmazsa G kasa.

Merhaba. 350-400 bin arasında 2004-2010 arası alabileceğim, kilometresi çok olmayan, 3-4 sene ayağımı yerden kesebilecek ve sanayiye fazla uğratmayacak araç tavsiyesinde bulunabilir misiniz? Hız sevmiyorum sadece ulaşım için kullanabileceğim bir araç bakıyorum.

İlk defa alacağı arabayı Technopat'a soranı görüyorum hocam. Japon Kore araçları tercih edin çünkü eski bir Japon eski bir almandan daha sağlam ya da Renault'un eski Clio symbol falan kesinlikle almana yanaşmayın. Opel falan asla Mitsubishi Lancer tarzı araçlar bakabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk defa alacağı arabayı Technopat'a soranı görüyorum hocam. Japon Kore araçları tercih edin çünkü eski bir Japon eski bir almandan daha sağlam ya da Renault'un eski Clio symbol falan kesinlikle almana yanaşmayın. Opel falan asla Mitsubishi Lancer tarzı araçlar bakabilirsiniz.

Hocam forumda "araba" diye bir konu var ve bu tarz konular çok açılıyor ancak malum araç piyasasından güncelliğini yitiriyor. Teşekkürler cevap için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konfor arıyorsan Volkswagen Passat B5.5, Honda Accord.

Geri
Yukarı