350-400 bin TL araç önerisi

Ne tür bir araç istiyorsunuz? Hatchback mi Sedan mı SUV mi ? Bunu da belirtirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz bence. Bir de bir araçtan beklentiniz nedir? Klasik halk ağzı ile az yakan çok kaçan mı istiyorsunuz yoksa kaçmasa da olur az yaksın mı? Ya da yakıt önemli değil mi ? Bunun gibi bir çok faktör var benim gözümde.
 
Önerilerim Focus 2.5 kasası, Fluance, Toyota Corolla, Skoda Octavia bunlar ekonomik aile araçlarıdır biraz görünüm ve genç işi isterseniz Fiesta, Polo yada Astra tercih edebilirsiniz. BMW piyasasını pek bilmiyorum ama 300+binde Allahına kadar her köşede yanlamış BMW lerde ne kadar iyi olur bilemiyorum iyi bir usta bakımıyla anlaşılır. Araç motor aksamı güzelse ve şasisinde herhangi bir problem yoksa bence boya ve değişenlere çok takılmayın tabi ön 3 parça değişmiş ama şaside sıkıntı yok diyenlere de fazla itimat etmeyin. Bence 1-2 parça değişen bir kaç parça boyalı olsa da motor mekanik aksamı düzgünse her araba alınır.
 
Önerilerim Focus 2.5 kasası, Fluance, Toyota Corolla, Skoda Octavia bunlar ekonomik aile araçlarıdır biraz görünüm ve genç işi isterseniz Fiesta, Polo ya da Astra tercih edebilirsiniz. BMW piyasasını pek bilmiyorum ama 300+binde Allahına kadar her köşede yanlamış BMW'lerde ne kadar iyi olur bilemiyorum iyi bir usta bakımıyla anlaşılır. Araç motor aksamı güzelse ve şasisinde herhangi bir problem yoksa bence boya ve değişenlere çok takılmayın tabii ön 3 parça değişmiş ama şaside sıkıntı yok diyenlere de fazla itimat etmeyin. Bence 1-2 parça değişen birkaç parça boyalı olsa da motor mekanik aksamı düzgünse her araba alınır.

Ben de aynı fiyatlara araç bakıyorum. Sedan şehir içi kullanılacak araç tek beklentim sanayi yüzü görmemek. Bu fiyatlara 190km 2017 Egea alınır mı? Daha mantıklı tercihler var mı?
 
Ben de aynı fiyatlara araç bakıyorum. Sedan şehir içi kullanılacak araç tek beklentim sanayi yüzü görmemek. Bu fiyatlara 190km 2017 Egea alınır mı? Daha mantıklı tercihler var mı?
Hangi paket araç? Taksi geçmişimi var yoksa şirket geçmişimi? Motor mekaniğe bakacak iyi bir ustanız var mı ? Varsa motor mekaniğe baktırın motoru temizse bence egea gayet güzel bir araç şehir içi yakıt tüketimi gayet az. Üretim ve kullanım fazlalığı dolayısıyla parça maaliyeti de az.
 

Geri
Yukarı