350-400 TL PSU Seçimi

Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Gümrük Muhafaza Memuru
Arkadaşlar eklediğim fotodaki sisteme sahibim, güç kaynağım da görüldüğü üzere High Power Simplicity %85 effiency. Yani 80+ sertifikalı değil herhalde kendilerince verimlilik yazmışlar üstüne. Bu PSU'yu bu sistemle kullanmaya devam etmeli miyim? Uzun vadede sistemime zarar verir mi? Ya da ani voltaj değişikliklerinde koruma sağlar mı? Hangi marka önerirsiniz? Bugün biraz baktım FSP bayağı tavsiye edilmiş, bu markanın kaç Watt'ını almalıyım? İşlemci o.c yapıyorum. İleri de belki RTX kartlara geçerim, ileriye dönük bir PSU öneriniz var mı? PSU önemli olduğu kadar pahalı da değil diğer bileşenlerin yanında, kısacası denizi geçip derede boğulmak istemiyorum. Bahsettiğim önerilen FSP markasının PSU'ları 350-400 TL arasında değişiyor fiyatları, ben de o kadar verebilirim sorun olmaz.

Not: Soldaki Cooler Master 120ML satılıktır.

20200129_214320.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum bu linkte High Power'ın sertifikalı PSU'ları var. Elindeki güç kaynağı muhtemelen 80+ Bronz sertifikalı HPG-600ST-F12S modelinin farklı bir versiyonu. Aynısını ben de 1.5 yıldır kullanıyorum. Güvenilirlik konusuna gelince senle aynı durumdayım. Pek bilmediğim bir marka olduğundan bütçem olunca FSP, Seasonic gibi daha bilindik markalara yöneleceğim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı