350-400 TL'ye CS:GO AK-47 için skin önerisi

TheNoblesT.R

Hectopat
Merhaba şimdi alıp CS2 de fiyatı artma ihtimali olan bir skin arıyorum 350-400 TL arası Steam pazarından alacağım şu an bunu almayı düşünüyorum.

AK-47 | Gece Uykusu (eskimiş)

Gayet güzel skin st bs si bende var skinin her yeri dolu olduğu için hiçbir eksiklik hissetmiyorum MW gibi güzel ve parlayan bir skin güzel yapmışsınız. Alternatif olarak Bronz Deko'ya da daha da ileri zamanlarda fiyatı artacak olan parçalanmış kasaya olabilir.

AK-47 | Gece Uykusu skinini oyunda bazı kullananlar gördüm. Ben bunu 50 TL bile olsa almam bence hiç güzel değil.

Ben uygun fiyatlı ürün aradığım için Simsiyah aldım. Ama yukarıdaki skin de aynı fiyat olsa yine onu almazdım

Simsiyah eski skinimdi ama sıkıyor bir yerden sonra böyle renkli şeyler hoşuma gidiyor ama şu da hoşuma gitti.

AK-47 | Anubis'in lejyonu​

Bence gayet güzel ortası renk falan değiştiriyor.Değerleneceğini düşünüyorum

Merhaba şimdi alıp CS2 de fiyatı artma ihtimali olan bir skin arıyorum 350-400 TL arası Steam pazarından alacağım şu an bunu almayı düşünüyorum.

AK-47 | gece uykusu (eskimiş)

Elimde 0.41 float değeri olan ratrod var. 6 tane parçalanmış kasasına takaslarım eğer istersen.

Steam marketten değil ama bynogame üzerinden alabileceğin o fiyatta güzel skinler var . Frontsite Misty görevde kullanılmış alabilirsin Anubis lejyonu az aşınmış alabilirsin ya da ice coaled az aşınmış alabilirsin.

Hocam para stem cüzdan da o yüzden pazardan alıyorum yoksa ByNoGame daha ucuz.

Elimde 0.41 float değeri olan ratrod var. 6 tane parçalanmış kasasına takaslarım eğer istersen.

Yok hocam o skin hoşuma gitmiyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…