350-400 TL'ye fare önerisi

Bütçe
400

General lokarth

Femtopat
Katılım
28 Aralık 2020
Mesajlar
9
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Dostlar iyi günler dilerim. Bir mouse ihtiyacım doğdu ve araştırma yaptım ortalama bir mouse için bu bütçelere çıkmam gerekiyor sanırım ve araştırma sonucu İtopya da indirimde olan ASUS ROG Pugio 2 mouseunu gördüm. Sizce bu fiyata değer mi yoksa daha iyisi var mı? Önerilerinizi bekliyorum. (FPS tarzı oyunlar için arıyorum.) Elimin uzunluğu yaklaşık 15 cm.
 
G305 bakabilirsiniz. Viper Mini iyidir. Önerim bunlar olur, en iyileri bunlar. Elinizede uygun olur.

Viper Mini:

G305:
 
G305 bakabilirsiniz. Viper Mini iyidir. Önerim bunlar olur, en iyileri bunlar. Elinizede uygun olur.

Viper Mini:

G305:
Peki sizce razer basilisk x hyperspeed alınırmı?
 
Genellikle avuç içi tutuyorum.

Bunlardan hangisi? Seçebilir misiniz? 19.5 cm elim var claw tutuyorum ve G305 tam geliyor. Palm tutsanız bile eliniz küçük olduğundan G305 tam gelecektir. Alın, baktınız rahatsız ediyor 14 gün içinde iade edersiniz. G305 gayet iyi bir mouse, marka olsun, sensör olsun. En mantıklısı bu olacaktır. Viper mini de alabilirsiniz. O da kalitelidir ama kablolu. Viper minide denemiştim elime tam geliyor.

How do you hold your mouse? | PC Gamer
 
Bunlardan hangisi? Seçebilir misiniz? 19.5 cm elim var claw tutuyorum ve G305 tam geliyor. Palm tutsanız bile eliniz küçük olduğundan G305 tam gelecektir. Alın, baktınız rahatsız ediyor 14 gün içinde iade edersiniz. G305 gayet iyi bir mouse, marka olsun, sensör olsun. En mantıklısı bu olacaktır. Viper mini de alabilirsiniz. O da kalitelidir ama kablolu. Viper mini de denemiştim elime tam geliyor.

How do you hold your mouse? | PC Gamer

Anladım o zaman Logitech'den kullanıyorum seçimimi kullanamazsam iade ederim doğru diyorsunuz teşekkürler.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı