Furkan Borak
Hectopat
Alabileceğiniz en iyi araç bu bütçeye Getz.
Bu arkadaşın attığı listedeki tüm araçlar sorunlu. Sorento km yüksek başına dünyanın masrafı, Tucson da aynı şekil. Cherynin parçası yok son sahibi olursun hele tiggo 3lerin. Land rover ds başına masraf açacaktır. Bu paralara astra g bile alın bunları almayın. Astra g var yol tutuşu güzel başta sanayide illa uğraştıracak ve yan sanayi parça istemeyecek güzel araba ama.
Kardeşim herkes kafasına göre araba önerecektir ben sana bu fiyatlara en gösterişli ve genel anlamda sıkıntısız arabaları attım.
SUV olarak geçmesi bir şey değiştirmiyor.
Mantık yine aynı arabanın motoru ve yaşına göre mtv falan çıkıyor.
Konuyu takibi bıraktım saçma sapan öneriler gördüğüm için herhangi bir şey soracak olursan yeni konu açarak etiketleyebilirsin.
arkadaşın da dediği gibi bence bu fiyata alınabilecek en güzel arabalar bunlarMegane 2 ve Ford Focus 2006.
Bu attıklarından sadece jukr sorunsuz. O da yıllarca yılın en çirkin arabası seçildi. Hele o land rover adamın ocağına incir ağacı diker.
Kardeşim herkes kafasına göre araba önerecektir ben sana bu fiyatlara en gösterişli ve genel anlamda sıkıntısız arabaları attım.
SUV olarak geçmesi bir şey değiştirmiyor.
Mantık yine aynı arabanın motoru ve yaşına göre mtv falan çıkıyor.
Konuyu takibi bıraktım saçma sapan öneriler gördüğüm için herhangi bir şey soracak olursan yeni konu açarak etiketleyebilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.