Rica ederim kullanıcı yorumlarını okumanızı öneriyorum. Hemen almayın belki beğenmeyeceğiniz bir yanı vs. olur sonra uğraşmayın bir daha. YT'de incelemeleri de var. Ayrıca benzer skalada bir kaç alternatif ürüne daha bakmanızı öneriyorum. (Sonar 02 kötü değil yanlış anlamayın hemen karar vermeyin alacağınız şeye)
Forumdaki diğer konulara falan da baktım yorumlar olumlu yönde. Mikrofon testine de baktım yeterli bir kalitesi var. Fiyatı da gayet alınabilir bir seviyede ve sanal 7.1 özelliğinin olması da gayet hoşuma gitti. Memnun kalmazsam iade ederim diye düşünüyorum , umarım aldığım zaman bir sıkıntı yaşamam.
Tek sıkıntısı yazılımının arayüzü pek göze hitap etmiyor gibi gözüküyor. Ama yazılımının tasarımı çok da önemli bir şey değil diye düşünüyorum.
Bir de rgb modları olması bir artı olurmuş ama olmaması çok önemli değil benim için.
F/p ürünü en nihayetinde.
Almaktan vazgeçtim çünkü birkaç yorum gördüm sadece oyun için diyorlar kulaklığa. Müzik dinlerken veya film izlerken sesler çok düzgün gelmiyormuş.
Gamenote H2016D Mikrofonlu RGB Gaming Kulaklık - Siyah En uygun Fiyata GarajOnline'da. 399 TL'den Başlayan Fiyatlarla En Ucuz Kulaklık Modellerine Ulaşabilirsiniz.
www.garajonline.com.tr
Sizce bu nasıl kulaklıktır? Forumda bu kulaklığı çok tavsiye eden arkadaşlar olmuş. 7.1 değil ama sanırım Windows sonic özelliği ile aynı deneyimi alabiliyormuşuz.
Gamenote H2029u Kablolu Rgb Gaming Kulaklık Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
ty.gl
Bütçemi biraz aşıp bunu almaya karar verdim.