350 TL +80 sertifikalı PSU önerisi

Bütçe
350
Çok rahatsız edecek kadar fan sesi var mıdır?
valla internette falan gezinirken net şekilde duyuluyor. dandik platoon psu kullanıyodum bundan önce onda nerdeyse sıfır ses çıkıyordu. bu kadar kaliteli bir üründe bu fan sesi canımı sıktı. aşırı rahatsız etmiyor ama bu kaliteye bu ses yakışmıyor. herkes bu psuyu öneriyor kalitesine şüphe yok tabi ama. bir kaç kişi de fan sesli çalışıyor demiş bazısı da hiç ses yok demiş anlayamadım tam. belki benim ürünüm sorunlu da olabilir garantiye vermeyi düşünüyorum.

Vallahi internette falan gezinirken net şekilde duyuluyor. Dandik platoon PSU kullanıyordum bundan önce onda neredeyse sıfır ses çıkıyordu. Bu kadar kaliteli bir üründe bu fan sesi canımı sıktı. Aşırı rahatsız etmiyor ama bu kaliteye bu ses yakışmıyor. Herkes bu PSU'yu öneriyor kalitesine şüphe yok tabii ama. Birkaç kişi de fan sesli çalışıyor demiş bazısı da hiç ses yok demiş anlayamadım tam. Belki benim ürünüm sorunlu da olabilir garantiye vermeyi düşünüyorum.

Kasayı masanın altına koyuyorum çok rahatsız eder mi ya da 20 30 lira fazla verip alabileceğim daha sessiz bir şey var mıdır?
Vallahi internette falan gezinirken net şekilde duyuluyor. Dandik platoon PSU kullanıyordum bundan önce onda neredeyse sıfır ses çıkıyordu. Bu kadar kaliteli bir üründe bu fan sesi canımı sıktı. Aşırı rahatsız etmiyor ama bu kaliteye bu ses yakışmıyor. Herkes bu PSU'yu öneriyor kalitesine şüphe yok tabii ama. Birkaç kişi de fan sesli çalışıyor demiş bazısı da hiç ses yok demiş anlayamadım tam. Belki benim ürünüm sorunlu da olabilir garantiye vermeyi düşünüyorum.

Kasayı masanın altına koyuyorum çok rahatsız eder mi ya da 20 30 lira fazla verip alabileceğim daha sessiz bir şey var mıdır?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı